Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Melyik a legolcsóbb brazíliai...

Melyik a legolcsóbb brazíliai papagáj faj? És mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
szeretnék venni egy papagájt de sehol se találom meg h a papagájok árait.

2012. jún. 19. 13:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A papagájtartás drága, és ha neked gond a pénz, akkor gyakorlatilag csak kínozni fogod. Nagy röpde kell mindegyiknek, és minimum párban kell tartani.
2012. jún. 19. 16:38
 2/11 A kérdező kommentje:
van röpdém meg minden ami szükséges a papagájoknak csak kifejezetten braziliai papagájt szeretnék és nem 300.000 ezer forintosat mert az nagyon drága nekem.
2012. jún. 19. 18:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Konkrétan melyik fajokra vagy kíváncsi? És miért a braziliai papagájok érdekelnek? Csak azért kérdem, mert én pl nem a származás alapján választottam papagájt.
2012. jún. 19. 22:51
 4/11 anonim ***** válasza:
A legolcsóbb nagytestű papagáj ami Brazíliában honos talán az amazon. De miért muszáj neked brazíliai?! Rengeteg más faj kapható tenyésztőktől, pl ausztráliai papagájok (hullámos, nimfa, kakadu), vagy sándorfélék....
2012. jún. 20. 09:21
 5/11 anonim ***** válasza:

3. Vagyok, engem is azért érdekel, hogy miért pont brazíliai, mert ha amazonok érdekelnének, akkor sem mondhatjuk, hogy brazíliai, mert nem mindegyik az.

Amúgy érdekelne, hogy mik az elvárásaid, akkor többet tudnék mondani, esetleg árakkal együtt.

2012. jún. 20. 09:41
 6/11 A kérdező kommentje:
azért szeretnék brazíliai papagájt mert imádom brazíliát és az amazonast. a kedvenc papagájom az arara de az most megfizethetetlen számomra és így gondoltam amozon papagájra ami nem olyan drága.. esetleg kissebb méretű.. nincs különös igényem mármint nem baj ha rikácsol vagy nagy a helyigénye.. mert kertes házban élek ..
2012. jún. 22. 13:03
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem minden amazon brazíliai, ezt már írtam, de ha olcsó amazont szeretnél akkor a venezuelait ajánlom. Árban jóvaé kedvezőbb mint a többi. Általában 100ezer alatt meglehet venni,ha ügyes vagy találhatsz akár 70ért is. Bármi kérdésed van szívesen segítek, csak most telóról írok.
2012. jún. 22. 22:40
 8/11 A kérdező kommentje:
okés.. köszi a válaszokat:) majd szétnézek még.. és esetleg van még amazon és ara papagájon kívül olyan ami dél amerikából származik?
2012. jún. 23. 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok :)

Sajnos abban nem vagyok annyira jártsm, hogy melyik merre él eredetileg.

De ezt az oldalt találtam pl:

[link]

Viszont úgy gondolom, mindenképp fontosabb a papagáj jelleme, hogy aztán megfelelő társad lehessen.

Tehát pl:

Mekkora papagájt szeretnél: kisebb, közepes, esetleg nagyobb fajtát?

Árban mennyit szeretnél költeni, illetve mennyi lenne a maximum, amit kiadnál érte?

Bent a házban, vagy kinti volierben szeretnéd tartani?

Inkább dísznek, vagy inkább háziállatnak szeretnéd?

Hány papagájt szeretnél tartani?

Hangosság mennyire játszik szerepet? Írtad, hogy nem nagyon, de azért ha pl nappaliban lesz, akkor érdemes meggondolni.

Viselkedés: Milyen legyen, bújós, simogatható, okos, beszédes, stb. Mik az elvárások?

Most nem jut több eszembe.

A lényeg, hogy ezekre válaszolj, és akkor a leszűkült körből keresünk olyat, aki a megadott területről származik :)

2012. jún. 23. 13:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Kérdező,

Törpeara? ;)

2012. jún. 25. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!