Varos sziveben aszomszed tyukokat es kokasokat nevel, a haloszobanktol alig par meterre. Sok keres ellenere nem teszi el onnan az ollat. Mit tehetek hogy ez megszunyon? Nem irtani akarom, csak legyen vege.
Szia!
Nézz utána a helyi önkormányzati rendeletek között a haszonállat tartási szabályoknak. Ott részletesen le van írva, hogy milyen állatot és mennyit lehet tartani.
Ha ott ugyan engedik a tyúkok, kakasok tartását, attól még bemehetsz az önkormányzatba és panaszt tehetsz a tulaj ellen, hogy az állattartási szokásai nagymértékben zavarják a nyugodt életviteledet.
Remélem, sikerül elintézned. Hajrá :-)
Akkor is keresni kellene valami köztes megoldást. Ugyanannyira neked is kompromisszumot kell kötnöd, mint a szomszédodnak. Különben hihetetlen, hogy ennyire zavar pár baromfi kotkodácsolása-kukorékolása. A faluban is teli van minden velük, még ugató kutya is van, mégis tökéletesen lehet tőlük aludni.
Szerintem nincs annál jobb, mint amikor kakaskukorékolásra és madárcsicsergésre ébredsz! :) Persze te tudod, de én megpróbálnám elviselni. Én is városban élek, de amikor kicsi voltam, mindig imádtam a falun az állatok között lenni. Most meg kocsma van a szomszédban, ami iszonyú hangos. De megtanultam elviselni, nem idegesíteni fel magam rajta, és azóta tökéletesen alszom.
Amúgy az autók zaja nem zavaró? Az legalább olyan hangos. Különben ha nem a madarak, előbb-utóbb úgyis találni fogsz valamit, ami nem hagy aludni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!