Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hogyan fog viselkedni egy 3...

Hogyan fog viselkedni egy 3 éves ara papagály, ha belenne adva álatkereskedésbe vagy ellenne hozva 1 másik helyre?

Figyelt kérdés
az unokatesómék nem ararják tovvább, nem szeretik csak azért kellet neki kék-sárga ara, hogy legyen mert az olyan drága éa egzotikus papagáj csak a gazdagoknak van, és beakartak vágódni. arra gondoltunk hogy mivel minket ugy ahogy ismer a papagáj és nekik nem kell akkor elhozzuk mi, hogy viselkedne? nagyon stresszesek lennének a napjai???

2012. jún. 5. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Én állatkereskedésbe nem adnám, ott előbb utóbb tovább adnak rajta és aki állatkereskedésbe vesz arapapagájt ez nem a papagájokból felkészült ember lesz (ha érted mire gondolok) Lehet, hogy a végén sokkal rosszabb helyre fog kerülni.

Ha van rá lehetőséged mindenképpen vidd el magadhoz, és (a szavaidból úgy láttam, hogy érdekel a sorsa) próbáld meg a legjobbakat nyújtani neki.

Először biztos fura lesz neki a változás, de mivel valamelyest ismer így talán könnyebb. Hosszútávon mindenképpen jobban járna Veletek és talán a Ti életeteket is feldobná ;)

Állatkereskedésbe ne, ha nem akarjátok Ti sem, akkor is van sokkal jobb megoldás!

2012. jún. 5. 22:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha tudjátok biztosítani neki azt, amire szüksége van (úgy tűnik, érdekel a sorsa, biztosan utánaolvastál már), akkor vedd magadhoz. Ha úgy érzed, nálad nem kapná meg a megfelelő figyelmet/teret/bármit, inkább itt hirdesd meg, mint tedd egy állatkereskedésbe, mert igaza van az elsőnek: nem olyan helyre fog kerülni nagy valószínűséggel, mit amit szeretnél. Itt viszont madarászok, díszmadár-tartók, tenyésztők forognak: [link]

Amúgy eleinte félénk lenne, netán agresszív is, ami egy ekkora madárnál már jócskán túllépi a fájdalomküszöböt egy csípés alkalmával. De türelemmel és kitartással hamar megbarátkozik veled, mert rendkívül intelligens állat: tudja, hol jó neki.

2012. jún. 5. 22:39
 3/7 A kérdező kommentje:
igen szerintem az lesz hogy nálunk fog augustustol lakni:) már egyszer megcsipet fél évesen már akkor milyen eroset tudott csipni:Dkicsit félek tole, de most már szinte várom,hogy hozzánk keruljon, mert én fogom szeretni fogok játszani vele meg minden és nem fogjuk egyedul hagyni egész napokra.
2012. jún. 6. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
vidd haza, aztán próbálj meg vele boldogulni. Olvass el mindent, amit tudni lehet róla. Napi szinten olvasgass róla.
2012. jún. 6. 14:40
 5/7 anonim válasza:
Jobb lesz nállatok ha ott nemfoglalkoztak vele, de ha nemmenne én is szivesen befogadnám!Nemtudom azota milyen a helyzet?De felelőtlenségnek tartom h csak ezért vették meg h felvágjanak...állatkereskedésbe meg semmiféleképp ne!
2012. júl. 4. 13:00
 6/7 anonim ***** válasza:

hát ha megfelelő hellyet,kaját, meg mit tudom én tudsz neki biztosítani akk sztem fogadd be.

mert ilyen hogy csak ugy ingyen kapj 1 olyan drága papagájt

olyan ritkán adódik az életbe:D

én is szeretnék valami olyat,csak csóri vok xD

énekeseim,hullámosaim,és nimfáim vannak most:D

2012. júl. 23. 17:28
 7/7 anonim ***** válasza:

előző vagyok

ha sikerül magadhoz szoktatni te vagy a legmázlisabb ember a földön:D

2012. júl. 23. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!