Hogyan fog viselkedni egy 3 éves ara papagály, ha belenne adva álatkereskedésbe vagy ellenne hozva 1 másik helyre?
Én állatkereskedésbe nem adnám, ott előbb utóbb tovább adnak rajta és aki állatkereskedésbe vesz arapapagájt ez nem a papagájokból felkészült ember lesz (ha érted mire gondolok) Lehet, hogy a végén sokkal rosszabb helyre fog kerülni.
Ha van rá lehetőséged mindenképpen vidd el magadhoz, és (a szavaidból úgy láttam, hogy érdekel a sorsa) próbáld meg a legjobbakat nyújtani neki.
Először biztos fura lesz neki a változás, de mivel valamelyest ismer így talán könnyebb. Hosszútávon mindenképpen jobban járna Veletek és talán a Ti életeteket is feldobná ;)
Állatkereskedésbe ne, ha nem akarjátok Ti sem, akkor is van sokkal jobb megoldás!
Ha tudjátok biztosítani neki azt, amire szüksége van (úgy tűnik, érdekel a sorsa, biztosan utánaolvastál már), akkor vedd magadhoz. Ha úgy érzed, nálad nem kapná meg a megfelelő figyelmet/teret/bármit, inkább itt hirdesd meg, mint tedd egy állatkereskedésbe, mert igaza van az elsőnek: nem olyan helyre fog kerülni nagy valószínűséggel, mit amit szeretnél. Itt viszont madarászok, díszmadár-tartók, tenyésztők forognak: [link]
Amúgy eleinte félénk lenne, netán agresszív is, ami egy ekkora madárnál már jócskán túllépi a fájdalomküszöböt egy csípés alkalmával. De türelemmel és kitartással hamar megbarátkozik veled, mert rendkívül intelligens állat: tudja, hol jó neki.
hát ha megfelelő hellyet,kaját, meg mit tudom én tudsz neki biztosítani akk sztem fogadd be.
mert ilyen hogy csak ugy ingyen kapj 1 olyan drága papagájt
olyan ritkán adódik az életbe:D
én is szeretnék valami olyat,csak csóri vok xD
énekeseim,hullámosaim,és nimfáim vannak most:D
előző vagyok
ha sikerül magadhoz szoktatni te vagy a legmázlisabb ember a földön:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!