SEGÍTSÉG! Pici rigófiókát találtam! Mit tegyek?
Azt ugyan tudom,hogy mivel kell etetni és,hogy nagyon sűrűn 1,5 2 óránként kell etetni
de mit tegyek hogy melegen legyen? jelenleg meleg vizes palackok vannak mellette és egy lámpa is melegíti és eddig jó kis meleg a teste folytathatom így tovább?
nagyon pici a madár kb 3-4 napos nincs kinyílva a szeme sem.
mit tegyek még annak érdekében ,hogy ne pusztuljon el
sajnos azért esett ki a fészekből mert az udvarunkon a vihar leverte a fészket.A szülők már el is mentek és nem volt szívem otthagyni mivel nekem is vannak nimfáim és szeretem a madarakat
aki hasonló helyzetben volt már hogyan tudta sikeresen felnevelni a fiókát?
Szerintem így is nagyon sok rigó van a városokba. A legjobb megoldás hogy a betonhoz vágod őket, így szinte nem éreznek majd semmit.
Sok sikert!- ha mégis fel akarod őket nevelni.
szerintem meg az ilyenekből van sok mint te
amúgy ez a kérdés nem neked szól hanem azoknak akik szeretik a madarakat és segíteni akarnak
az ilyen parasztokat kéne a betonhoz vágni de ha anyád mégis fel akar nevelni akk sok sikert
ennyi csá nem kérek tőled több baromságot
Szia!
Ide írj! Itt nemrég írta valaki, hogy ugyanúgy talált fiókát, stb.
Azt hiszem Tanulo1345454 is most nevel /nevelt egy feketerigó fiókát!
Amúgy van direkt erre a célra való lámpa, kiscsibéknél is használják. Menj be egy lámpaboltba és kérdezd meg, vagy olyan helyre, ahol kiscsibéket/kiskacsákat árulnak.
Sajnos én nem tudok többet mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!