Hogyan szelidíthetem meg a hullámosaimat?
Ha rákeresel a googleban(parrot play gym) sokféle kiülőt,mászófát fogsz találni (de akár vehetsz is egy játszóteret amit ha akarsz ki tudsz egészíteni). Nézegess és biztos fogsz olyat találni ami nálad is megvalósítható.Pl.:
De az is jó ha veszel pár főleg kinti játékot és csinálsz nekik egy sarkot.
Én pl. mivel nem túl széles a szobám 2 szembelévő kampóra felkötöttem,fellógattam kenderzsineggel egy nagy többfelé elágazó fűzfaágat és rákötöttem még pár vékonyabb ágat is és tettem rá 1-2 játékot. http://www.youtube.com/watch?v=ehKhPtEXC5s&feature=plcp
Minden ágat áztass be és moss le ecetes vízben mielőtt nekik adod.
Fontos hogy a játszótér,kiülő is és a kalitkában lévő játékok,ülőrudak(nem minden fafajta jó ülőrúdnak mert van sok számukra mérgező is) is fából és kötélből(de leginkább fából) legyenek. Messziről kerüld el a csengőket,tükröket,műpapagájokat,fémláncokat(ha van valamelyik a játékon szedd le). Arra törekedj hogy minél természetesebb környezetben éljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!