A vetési varjú megszelidülhet?
Figyelt kérdés
Találtam ma egy fiókát, elég rosszul volt, mostmár alakulgat,talán. Ha életben marad,el fogom tudni engedni?2012. máj. 5. 21:36
11/16 anonim válasza:
De úgy tudom meg lehet tanítani. Bár amit a neten láttam az holló volt, nem varjú, de biztos azt is meglehet.
12/16 Ajsa válasza:
Valamennyit lehet neki tanítani. A hangjához legközelebb álló szavakat gondolom... De inkább tanuljon meg masnit kötni vagy mit tudom én...:D
13/16 anonim válasza:
Tanítsd meg akkor neki emberi hangon hogy: "kár-kár"; végül is ez hasonlít legjobban a hangjához... ;D
14/16 Ajsa válasza:
Hát károgni ritkán szoktam neki. a LEggyakrabban a NEM SZABAD, a NE ORDÍTS A FÜLEMBE, és a GYERE LE A TETŐRŐL szókombinációkat hallja. Bár nem utánoz, de a nem szabadra leteszi a földre a fejét és onnan pislog rám bűnbánóan, arra hogy ne kiabáljon halk felháborodott mormogással válaszol, a gyere le a tetőrőlre a válasz, hogy kitátja a csőrét és lelkesen verdes a szájával, és várja, hogy én utánarepülök és megetetem. Szóval kommunikációs problémáink vannak, viszont egyre jobban megértjük egymást. :)
15/16 anonim válasza:
Ez jó xD
Mi nagy lenne már, ha egy varjú azt ordítja: GYERE LE A TETŐRŐL!!!
Vagy: NE ORDÍTS MÁR A FÜLEMBE!!!
XD
16/16 Ajsa válasza:
Na ha egyszer beleordítja a fülembe, hogy ne ordíts a fülembe, lehet visszaordítok neki. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!