szia!
Megírom a választ, de észrevettem közben, hogy már megkaptad :)). Vízityúk. Van felénk is sok, Kisvárdán. Én sokat járok a tóhoz, onnan ismerem, gyerekkorom óta :).
szia!
köszi szepen neked is!
Palm!
Miért vetetted ki a neved? A te válaszaid birom, most nem tudom melyik vagy te.
Sajnos sokan nekifogtak koncepcionálisan lepontozni, akár hasznos választ adtam, akár nem. Úgy döntöttem, ezért felesleges nicknévvel megjelenni, hiszen így a válasz % értékéből a kérdező, vagy más olvasók arra következtethetnek, hogy a válasz rossz, miközben csak ostoba, irigy vagy szimplán rosszindulatú emberek mondtak véleményt... nem a válaszomról, hanem arról a valakiről, akinek ők gondolnak. (Nyilván azt hiszik, hogy rólam, ami persze teljesen abszurd, hiszen semmit sem tudnak arról,aki vagyok. Mindegy...)
Sajnálom a dolgot azok miatta, akikkel így "látásból" már ismerjük egymást és értelmes vitákat folytattunk.
Bocs az offért.
Engem lepontozhatnak, nem számit semmit sem.
Ha nagyon alacsony a % akkor a számtech topikban pár kérdésnél visszapontoztatom magam.
"- Melyik a start menü?
- bal alul."
Kb ez megy ott:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!