*lili* kérdése:
Mit kezgyek a tojással?
Figyelt kérdés
4hó13.-án két galamb tojást találtunk.Honnan tudom hogy galambtojás?Internetrő.Az egyik össze tört a másik nálamvan.Ezen csak egy repedésvan.De aszt halottam hogy valaki körömlakkal a repedést be festette és utána ki kelt a csibe.Szóval én is úgy cselekedtem.És ha éjszakafelkelek nem alszom tovább mer meg kell forgatnom a vastak takaróm alatt.Ha anyira hideg akkor a lámpa alá teszembe.Ha valaha is kikel akkor mit adjak ennivalónak?kukacot tutinem!És kilenc vagyok szóval ha írsz válasz érthetőt mert csak 9-3.osztályos vagyok!2012. ápr. 14. 06:29
11/13 anonim válasza:
Nem lesz belőle semmi, dobjad ki a tojásokat. Ha meg nem dobod ki őket ne hogy ész nélkül forgassad a tojásokat!
12/13 A kérdező kommentje:
"ki tört és nagyon cuki kis fióka let belőle!"
vicc volt szét tört de nem let semmi belöle!
2012. ápr. 16. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!