Mit kezgyek a tojással?
hihi. sok sikert a koltogetesben. sajnos nem tudom mit fog kelleni adj :( talan madartejet? :)))))))) ha netan kikellne akkor termeszetesen vizre lessz szuksege a picinek... ott kreativ kell majd legyel. injekcioval szepen lassan priccolj majd a szajaba vizet es nezd majd hogy lenyeli-e vagy sem. ha nyel kozben akkor minden rendben van, es ezt addig amig latod hogy mar nem ker.
a kajarol meg talan egy allat uzeltben tudnak segiteni? pontosan nem tudom milyen magvakra van szukseguk...
itt van egy video is hatha segit: http://www.youtube.com/watch?v=Sy7qxy2bA-0
Utolsó teljesen jól mondta.
Én is nehezen tudom elhinni hogy egészséges tojásokat otthagynak a galambok.
A tojásra festés/lakkozás egy apró területen még elmegy de a tojás hélya olyan hogy azon keresztül tud lélegezni a tojás és amit rákensz az beszivárog! Ha alkoholos filccel írnál rá az is beszivárogna! Szóval csak óvatosan ezzel!
Én a helyedben még ha ki is kel akkor is inkább elvinném valahova ahol tudják etetni.
nem mellesleg a galambnak is meg kell tanulnia repülni, enni stb. Nem igazán szobaállat!
Én olyan 99%-ra tippelem hogy nem fog semmi kikelni a tojásból már!
Ja és remélem tényleg nem egy fészekből vetted ki mert akkor irgum-burgum!
Ebből már nem lesz semmi.
El volt repedve, bekented körömlakkal, remek, ha ez nem ölte meg, akkor az, hogy kihűlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!