Papagáj hám/póráz? Kínzás vagy sem? Tanács kellene.
Üdv!
Körülbelül 5-6 hónapos nimfapapagájom van, kézzel szeliített. Nagyon jó fej, nyugis, bár picit makacs és önfejű. Állandóan hozzám repked, bújik stb... Megfordult a fejemben, hogy kivinném a szabadba a levegőre, napfényre, de félek, hogy elrepül és nem talál vissza hozzám.
Szóval olvastam erről a papagáj hámról, találtam is egy kamikazee.hu nevű oldalt, ahol van az ő méretére is, de nem tudom eldönteni, hogy kínzás lenne-e vagy semmit sem érezne a szabadságon és a szabad röpködésen kívül.
Nem szeretném, hogy bármilyen károsodás érje a madaramat, azt sem akarom, hogy féljen vagy szorongjon a hám miatt. Viszont nem tudom, hogy ezek a lehetőségek fennállnak-e. Mert mi van, ha nem törődik a hámmal és boldogan repkedhet, vagy kint lehet a friss levegőn és még jó is neki?
Ez nagy dilemma. :)
egy kicsit már régi a kérdés de azért megkérdeznem hogy kiprobáltad-e?
Van egy nimfa papagájom és nagyon felkeltette a figyelmemet a kamikazeee papagájhám csak egy kicsit félek rádadni,átbujtatni a fejénél láttam a videót meg a képeket az oldalon hogy hogy kell ráadni. De bevállt? Tudtál vele menni?(nagyon szelid madaram van es tervezem hogy rendeljek-e ilyet de előbb megkérdeznék valakit aki használja/használta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!