Milyen nemű a nimfapapagájom?
Kb. 1 évesen került hozzám, nem kézzel nevelt, lehet, hogy veszek hozzá egy párt és szeretném megtudni a nemét.
Képek a madaramról:
Szokott énekelni? Éneklés és rikácsolás között van különbség.
Amúgy Idre.hu-ra regisztrálj be,ott rengteg hozz áértő ember van
Se a bóbita színe se a pofafolt élénksége,stb nem mérvadó.
A tarkák nemét se képről se élőben nem lehet megmondani. A nagyon tapasztalt tenyésztők is csak tippelni tudnak.
Mivel már ivarérett van 1 biztos módszer a neme megállapítására. Ha hallasz tőle dallamos hangokat,éneklést akkor tuti hím.
Pl: http://www.youtube.com/watch?v=pZhHqGQvvBA
http://www.youtube.com/watch?v=jQ816zXXrnM
Az ülőrúdjait cseréld le 3-5cm átmérőjű fűzfaágakra,nem permetezett gyümölcsfaágakra mert mivel műanyagok és nem elég vastagok nem kopnak a karmai és mivel mindegyik egyforma átmérőjű tönkremennek az ízületei.
Szokott így énekelni, sőt pár dallamot már vissza is fütyül, amit sokat ismételtem neki!
Ülőfa már készülőben van, igen, olvastam róla, hogy ez nem túl egészséges neki.
Én először papír rúdra gondoltam (Amin pl. az alufólia is van.), de akkor szerzek fűzfa ágat, s abból készítek neki.
Köszönöm az eddigi segítséget!
Papír és alufólia? Egyik se való madár közelébe.
Bármit is csinálsz,készítesz neki mindig arra törekedj hogy a lehető legtermészetesebb legyen azaz fából vagy más természetes(a számára nem mérgező) anyagból legyen.
Papír és alufólia? Egyik se való madár közelébe.
Bármit is csinálsz,készítesz neki mindig arra törekedj hogy a lehető legtermészetesebb legyen azaz fából vagy más természetes(a számára nem mérgező) anyagból legyen.
Milyen alufólia? Egyáltalán nem beszéltem alufóliáról, csak a papírcsőről, amire feltekerik. Arra gondoltam, hogy az talán jó lehet a műanyag helyett, mivel úgy tudom természetes anyagból van.
Azóta már szereztem bodzafát, abból faragom meg neki a holnapi nap folyamán az új ülőrúdját.
Kavicsokat lehet neki berakni?
Köszönöm, akkor szerzek azt is!
Salátát ehet a madár, ugye?
Van olyan zöld, amit nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!