Nem hiszem, hogy túl lehetne őket etetni. Nálunk cinkék szoktak költeni, és gyakran figyeltem, figyelem, ahogy a szülőpár ingajáratban van. Állandóan etetnek. Én még nyáron is szoktam nekik tenni az etetőbe napraforgó magot. Aztán jönnek a már kirepült kicsikkel és szinte az orrom előtt etetik őket. Nagyon aranyosak.
A bunkó beszólásokkal meg ne törődj!
Sikerült az éjszakai fotózás a bagoly szülőkről?
:) Nagyon aranyosak!!! Már tényleg szép nagyok, látszik a tollaikon :)
Amúgy én már nagyon várom, hogy hátha sikerül lekapnod a felnőtt baglyokat is :) Drukkolok hozzá
Köszi:) Egyre okosabbak, ha cuppogok nekik már jönnek ki a fészkükből enni :) Kezdenek csapkodni a szárnyukkal, azt hiszem hamarosan jön a repüléstanulás:) Csak ne keltenének már hajnalli 5kor... :D
A baglyot este nem láttam, de amint sikerül lefotózni megosztom veletek :)
Hú-ha, akkor hamarosan kezdheted tanítani nekik a repülést? A fiammal éppen tegnap beszéltünk arról, hogy ezt vajon hogyan fogod tudni megoldani.
Nagyon várom a bagoly szülőktől készülő fotót! Remélem hamarosan sikerül lekapni Őket.
Szép napot kívánok! Ilona
Sziasztok! Két napja elpusztultak a kisverebek, pedig már a szabadoneresztésen gondolkodtam, az egyik kb fele akkor volt mint a másik kettő, ő hamarabb elpusztult. De a nagyok szépek fejlődtek, már repkedtek, de mégis elpusztultak, nem értem miért! Nagyon le voltam/vagyok törve, ezért nem is írtam. :(
A bagolyszülők nagyon el vannak bújva, csak egyszer láttam este, de csak reptében ezért nem is sikerült a fotó, de annyit tudok róla hogy hatalmas! És az egész alja fehér a szárny alatt is és a hasán is.
Ó, de sajnálom a kis fiókákat, szomorú, hogy elpusztultak. Ki tudja, mi lehetett az oka, főképp így, hogy már ennyire magerősödtek. Talán a szülőktől kaphatnak valami egyéb táplálékot is, vagy bánatukban? Nem lehet tudni.
Ami a baglyokat illeti,a leírásod alapján valószínűleg Gyöngybaglyok lehetnek. Azért próbálkozz a fotóval, egyszer csak sikerül lekapni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!