Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mot gondoltok ez milyen...

Mot gondoltok ez milyen bagoly? Link alul.

Figyelt kérdés
[link]
2009. jún. 6. 19:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy túl lehetne őket etetni. Nálunk cinkék szoktak költeni, és gyakran figyeltem, figyelem, ahogy a szülőpár ingajáratban van. Állandóan etetnek. Én még nyáron is szoktam nekik tenni az etetőbe napraforgó magot. Aztán jönnek a már kirepült kicsikkel és szinte az orrom előtt etetik őket. Nagyon aranyosak.

A bunkó beszólásokkal meg ne törődj!

Sikerült az éjszakai fotózás a bagoly szülőkről?

2009. jún. 8. 08:28
 22/30 A kérdező kommentje:
Sajna nem sikerült, talám ma, de nem adom fel!:) Addig is itt egy kép a verébfiókákról :)
2009. jún. 8. 19:29
 23/30 A kérdező kommentje:
2009. jún. 8. 19:29
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de aranyosak. Már egészen nagyok, Ők már biztos, hogy megmaradnak. Etesd őket szorgosan!
2009. jún. 8. 20:28
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

:) Nagyon aranyosak!!! Már tényleg szép nagyok, látszik a tollaikon :)

Amúgy én már nagyon várom, hogy hátha sikerül lekapnod a felnőtt baglyokat is :) Drukkolok hozzá

2009. jún. 8. 21:45
 26/30 A kérdező kommentje:

Köszi:) Egyre okosabbak, ha cuppogok nekik már jönnek ki a fészkükből enni :) Kezdenek csapkodni a szárnyukkal, azt hiszem hamarosan jön a repüléstanulás:) Csak ne keltenének már hajnalli 5kor... :D

A baglyot este nem láttam, de amint sikerül lefotózni megosztom veletek :)

2009. jún. 9. 11:23
 27/30 anonim ***** válasza:

Hú-ha, akkor hamarosan kezdheted tanítani nekik a repülést? A fiammal éppen tegnap beszéltünk arról, hogy ezt vajon hogyan fogod tudni megoldani.

Nagyon várom a bagoly szülőktől készülő fotót! Remélem hamarosan sikerül lekapni Őket.

Szép napot kívánok! Ilona

2009. jún. 10. 07:39
 28/30 anonim ***** válasza:
Szia! Régen jelentkeztél. Mi a helyzet a baglyokkal és a veréb fiókákkal?
2009. jún. 16. 20:49
 29/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Két napja elpusztultak a kisverebek, pedig már a szabadoneresztésen gondolkodtam, az egyik kb fele akkor volt mint a másik kettő, ő hamarabb elpusztult. De a nagyok szépek fejlődtek, már repkedtek, de mégis elpusztultak, nem értem miért! Nagyon le voltam/vagyok törve, ezért nem is írtam. :(

A bagolyszülők nagyon el vannak bújva, csak egyszer láttam este, de csak reptében ezért nem is sikerült a fotó, de annyit tudok róla hogy hatalmas! És az egész alja fehér a szárny alatt is és a hasán is.

2009. jún. 17. 09:26
 30/30 anonim ***** válasza:

Ó, de sajnálom a kis fiókákat, szomorú, hogy elpusztultak. Ki tudja, mi lehetett az oka, főképp így, hogy már ennyire magerősödtek. Talán a szülőktől kaphatnak valami egyéb táplálékot is, vagy bánatukban? Nem lehet tudni.

Ami a baglyokat illeti,a leírásod alapján valószínűleg Gyöngybaglyok lehetnek. Azért próbálkozz a fotóval, egyszer csak sikerül lekapni őket.

2009. jún. 17. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!