Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mot gondoltok ez milyen...

Mot gondoltok ez milyen bagoly? Link alul.

Figyelt kérdés
[link]
2009. jún. 6. 19:44
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
gyöngybagoly,99%...
2009. jún. 6. 21:04
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Bár itt képek nincsenek, de egy rövid leírás a baglyokról azért van.

[link]

Nagyon kíváncsivá tettél. Jelezd ha rájösz milyen fajta!

2009. jún. 6. 21:19
 13/30 A kérdező kommentje:
Egyre inkább azt gondolom, hogy gyöngybagoly, viszont a hangja nem stimmel :/ Még kutatok, hátha sikerül rájönni milyen fajta a mi kis lakótársunk :)
2009. jún. 6. 21:45
 14/30 A kérdező kommentje:

[link]

Itt hallgattam a madárhangokat és a miénk hangja olyan mint a réti fülesbagolynak, viszont azok a földön fészkelnek! A gyöngybagoly hangja egyáltalán nem olyan mint a baglyunké, de nagyon hasonlítanak külsőre... hmmm

Lehet velemi keverék bagoly? :))

2009. jún. 6. 21:53
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Rafinált. :-)) Lehet, hogy át akarnak verni. :-))

Na de félre a hülyeséggel. A leírás alapján, ahogy így keresgélek mégiscsak Gyöngybagoly lehet. Meg kellene kérdezni egy állatorvost.

Azért gondoltam a legelején Hóbagolyra, mert állítólag ritkán ugyan, de Közép,- és Dél Európában is előfordul.

Na én megyek. Jó éjszakát! Jelezd majd a fejleményeket!

2009. jún. 6. 22:10
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem hóbagoly, mert azoknak nincs az a jellegzetes minta a szemük körül...

Amit írtam fentebb, gyöngybagoly lehet, azoknak barna a hátuk...

meg még lehet macskabagoly is.

De az tuti, hogy nem uhu és valószínű, hogy nem kuvik.

2009. jún. 6. 22:19
 17/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Ma találtam három kisverebet is! Tetőfelújításkor estek ki a fészkükkel együtt, a szülők nem jöttek vissza hozzájuk, velük mi legyen?

Úgy látszik vonzom a madarakat!:) A baglyokat még mindig nem tudom hova sorolni, este megpróbálom lefotózni a nagyokat, hátha abból kiderül mifélék :)

2009. jún. 7. 11:46
 18/30 anonim ***** válasza:
49%
A veréb a fiókákat rovarokkal eteti. Ha gondolod, próbálj meg legyet fogni nekik.
2009. jún. 7. 13:53
 19/30 anonim ***** válasza:
66%

horgászboltban lehet kapni csontit(légylárva) és állatkereskedésekben általában tücsköt, az is jó nekik szerintem.

miután kicsit megnőttek, magokat is kapjanak, mert alapvetően magevő madarak, csak a kicsiknek jobb a tápanyagdús kaja :)

2009. jún. 7. 14:55
 20/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Feltettem ezt a verebes kérdést külön is, hát érkezett egy igen bunkó válasz is... -.-(puskagolyóval etessem)

Csontit adtam nekik, megettek már legalább egy marékkal, remélem nem etetem túl őket, de állandóan éhesek :)

2009. jún. 7. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!