Milyen papagájt ajánlotok a lentebb leírtak alapján?
Idővel (1-2év) majd szeretnék papagájt tartani, egyenlőre csak érdeklődök, majd ha már biztos vagyok a fajtában és mindent áttanulmányoztam róla akkor szeretnék vásárolni.
Az lenne a kérdés, hogy milyen ajánlanátok. Szeretném, ha intelligens lenne, tehát meg tudjam tanítani dolgokra (pl bukfenc, forgás, stb) relative könnyen. (Tudom, nincs olyan, hogy könnyen, sokat kell velük foglalkozni, de biztos vannak könnebyen taníthatóak)
Illetve, hogy képes legyen beszéd utánzásra. Nézegettem videókat, többet is. Tudom, hogy a jákó nagyon szépen beszél, de pl egy hullámos is képes lehet rá, viszont azért a kettő közt elég nagy különbség van.
Nézegettem néhányat ami tetszik, véleményeket mondhatnátok róluk, vagy akár ajánlhattok más fajtákat is.
Barátpapagáj
Kis Sándor-papagáj
Nagy Sándor-papagáj
Szenegáli papagáj
Amazonok
Sajnos nem tudom melyik milyen árban kapható. Minden vélemény jól jönne, pl melyik milyen hangos, mennyire jól tud beszélni, tartható-e szobában stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!