Milyen papagájt ajánlotok?
Szeretnék otthonra valamilyen komolyabb papagájt, (tehát nem hullámos papagájt vagy nimfát)
Sajnos még nem volt nagyobb madaram, így nem tudom hogy milyet érdemes venni. Hobby állat lenne, vagyis olyasfajta házi kedvenc. Fiókaként szeretném megvenni, hogy kézhez tudjuk szoktatni. Milyen fajta papagájt érdemes venni? és milyen árakkal számoljak???
Jákót csak akkor vegyél ha tudsz naponta 8 órát foglalkozni vele mert nagyon érzékeny faj ezért nagyon hajlamos a tolltépésre.
Csak akkor vegyél fiókát ha már van tapasztalatod az etetéssel kapcsolatban mert egy apró hiba is a madár életébe kerülhet.
Olyan fajtát ami hozzád illik csak akkor tud bárki is mondani ha leírod hogy mekkora kalitkához van elég helyed, mennyit tudnál vele foglalkozni naponta,stb.
Ha értékesebb madarat szeretnél,akkor a jákójavaslom.Nekem is az van.3hónapos,és kézzel nevelt volt. Szerintem nem
sokkal kíván több gondoskodást, mint bármely másik madár.Az enyém most lesz 9 hónapos, és gyönyörűen beszél, már mondatot is.Minden madárral kell foglalkozni, hogy jól érezze magát, és ne unatkozzon. Ja és csak tenyésztőtől vásárolj! Ha kell megadom a tenyésztőm nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!