Ezt most tényleg komolyan gondolod???? Ha szerinted ekkora kalitka elég a madaraidnak felőlem tartsd ott őket, de ne csodálkozz ha 2-3 év után elpusztulnak. Amúgy komolyan kíváncsi lennék h mi a fenének akarsz te madarat tartani? Fogalmad sincs róla h mi kell egy papagájnak, tapasztalatod nincs és már tenyészteni akarod őket???
Amúgy csak hogy tudd: a csengő TÉNYLEG halláskárosodást okozhat nekik. Ha nem hiszed el állj közvetlenül egy átlagos harang mellett amit folyamatosan kongatnak (olyan amilyen az óratoronyban van) mondjuk egy hétig. Kíváncsi vagyok h mennyire fogsz ezek után jól hallani.
Amúgy én most szeretnék majd hullámos papagájokat (még egyelőre tájékozódok a témában, szóval megköszönném ha valaki segítene ^^) és nagyon ajánlom azt amit én is teszek: olvass fórumokat, oldalakat, könyveket és kérdezgess olyanokat akik esetleg tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!