21/45 anonim válasza:
A magban lévő vitaminpótlás nem elég. Vitamincseppek, koncentrátumok minimum, de ideje lenne utánanézned, mennyi mindent ehet egy papagáj, és miket nem. Mi a mérgező faág, mi nem. Mekkora a faág átmérője, hogy ideális legyen, és annak is, hogy miért tilos a papagájt kör alapú kalitkába, ráadásul ilyen kicsi alapterületre bezárva tartani, és csak napi 2 órát kiengedni. Ideje lenne utánanézned, hogy mik a szükségleteik, mit az igényeik, és nem játszani a mindentudót úgy, hogy a legalapabb dolgokkal sem vagy tisztában.
22/45 anonim válasza:
Most belinkeltél egy gyk-s kérdést, miért is? LE VAN ÍRVA, hogy NEM MINDEGY, milyen fát teszel be. Amúgy meg ideje lenne szakoldalakról, szakkönyvekből is tájékozódnod.
23/45 anonim válasza:
Arról nem beszélve, hogy ennél a kérdésnél mindenki csak találgat, hogy mi lehet, mi nem jó, mérgező, szabad.. miért nem olyan oldalakat olvasol, ahol konkrétan leírják, nem találgatnak?
24/45 A kérdező kommentje:
Én nem játszom,te vagy az aki játszod,holott most is nézek utána a csengő is baromság amit róla mondtál, egy ok miatt akitől vettem régen a hullámost neki is volt bent csengő is,és neki volt rendesen papagáj!!
2012. febr. 3. 22:19
25/45 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam hogy csak mag alapú vitaminokkal etettem csak mondtam egy példát amivel pótoltam valamennyi vitamint!
2012. febr. 3. 22:21
26/45 anonim válasza:
Azért tegyük hozzá, hogy 20 éve tartok papagájokat. Miért is baromság, kérlek, indokold.
27/45 anonim válasza:
Tudod mit? Inkább ne. Épp elég büntetés lesz neked, ha egyszer rájössz, hogy mennyire szemellenzős módon, nem törődve az állataid érdekeivel tönkretettél életeket. Sok sikert kívánok hozzá.
28/45 A kérdező kommentje:
Meg van indokolva,mert egy csomó tenyésztőnél láttam berakva csengőt!!! Nem hogy 1 papagáj számára!! Másik ok apám mikor fiatal volt szerette a csillogós dolgokat csipegetni (kanál,kulcs,kulcskarika,nyaklánc,fülbevaló!) És 8 évig élt a papagáj,semmi baja nem volt! Még mielőtt megkérdeznéd hogy honnan tudom mikor még nem is éltem,mert mesélte
2012. febr. 3. 22:27
29/45 anonim válasza:
A hullámosnál a 8 év nem idős. Másrészt: nem mindegy, hogy csipegeti, vagy amellett él, nyalogatja minden nap és kong a füle mellett. Másrészt: Hány tenyésztőnél jártál, mikor nemrég kérdezted, hogy egyáltalán hol van a környékeden? A kérdéseim 90%-ára válaszolni sem tudtál, a madaraid nem élnek 10 évig sem, kérlek, NÉZZ UTÁNA a dolgoknak. Mindennek. A törvényeknek is.
30/45 A kérdező kommentje:
Tenyésztőnél voltam soknál voltam egyszer itt még 1 éve Debrecen szélénél,akkor most mikor vettük a törpét Polgáron,akkor voltam Józsán de neki most nem volt csak Standard! Ja és egy papagáj életkora 10 ÉV!! Szóval az a nyolc elég jó arány!!
2012. febr. 3. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!