Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hogyan lehetne rávezetni,...

Hogyan lehetne rávezetni, hogy nem akarok neki rosszat?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy nimfám, okos, kedves, imádja, ha simogatjuk, ráül a vállunkra, egyszóval: szelíd. Bármit megenged nekünk, kivéve azt, hogy megfogjuk és felemeljük az aktuális helyéről. Ülőrúddal, vagy ha rááll a kezemre, oda tehetem-vihetem, ahova akarom, de megfogni nem szabad, mert akkor rémült fejet vág, elrepül a duzzogó-sarkába és megsértődik.

Eddig nem volt rá szükség, hogy meg kelljen így fogni, de neadjisten, ha állatorvoshoz kell egyszer vinni, akkor hasznos lenne, ha engedné magát.

Mit javasoltok?

Köszi!

2012. jan. 23. 11:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Neked nimfád van, nekem meg elegem az értelmetlen és használhatatlan válaszodból, javaslom, hogy foglalkozz többet mással.
2012. jan. 26. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!