Hullámos papagáj?
Karácsonyra lehet hogy kapok egy hullámos papagájt és szeretnék feltenni néhány kérdést!
1, Kisvárdán tudtok hullámos papagáj tenyésztőt?
2, Ez jó tenyésztő? Vélemények róla?: [link]
3, A tieteknek mi a neve?
4,Kb mekkora kalitka kell neki?
%Milyen játékok lennének jók neki?(saját készítésű)
Ne 1-et hanem egy párt jegyezd meg Állatkereskedésbe ne vegyél soha papagájt kitudja honnan hozták őket vagy milyen betegségeket terjesztenek. Nemeket megtudod különböztetni?
Tudod hogy mi kell a madaraknak? Én már 3 éve papagájozok vagy tenyésztem őket. Ha ilyen sok papagáj közül kiválasztasz 1-et és haza viszed biztos elpusztul, mert már hozzá szokott a társasághoz.
Bárki bármit mond/ír csengőt,tükröt,műpapagájt soha ne adj neki. A legjobb játékok a fajátékok és a vékonyabb leveles fűzfaágak.
A kalitka minimum 30x40x50cm-es legyen.
Az ülőrudak kb. 3 cm átmérőjű fűzfaágak vagy nem permetezett gyümölcsfaágak legyenek.
Mûpapagájt csengôt tükrôt biztos nem raknék be neki(k)
Nemeket megtudom külömböztetni
Azért kerestem tenyésztõt mert olvastam h nem érdemes kereskedésbe venni
Az wddigi válaszokat kösz
Hmm... tükröt én sem adok neki, viszont a csengővel mi baj van? Az enyémnek a hintáján lóg egy csengő, szerintem nem mindegyik madárnak "árt", az enyémnek tetszik a csengő hangja.
De van egy tippem. Lehet kapni ilyen ételrudakat, és hogyha leette róla a papagáj a kölest, akkor ne vedd le, hátha a tied is felfedezi majd, hogy azt tök jó lökdösni.=) Máris van egy játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!