Dorika0210 kérdése:
Tehetek be a hullámos papagájom kalitkájába műanyag ülőrúd helyett Mogyóró- vagy diófa ágat?
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 21:09
1/8 anonim válasza:
Naná,hogy tehetsz,sőt,mivel a műanyag rudak nagyon károsak a madár egészségére.Szerintem a mogyoró jobb választás a diónál,csak arra figyelj ,hogy külömböző vastagságú ágak legyenek,hogy tornáztassák az újjakat és hogy ne legyenek 2 cm nél vékonyabbak sem:Ö
2/8 anonim válasza:
A diófa tuti nem jó. A mogyorófát nem tudom de szerintem az se jó.
3/8 anonim válasza:
21:26
Nem minden fafajta jó. Sok mérgező nekik.
4/8 A kérdező kommentje:
köszi. de akkor mondanátok jó fákat is? sokat! :)
2011. dec. 17. 21:42
5/8 anonim válasza:
A fűzfaág, az akácfaág és szinte minden nem permetezett gyümölcsfaág jó.
6/8 anonim válasza:
A legjobb az, ha nem minden ülőfája azonos vastagságú, mert a lábainak nem tesz jót, ha mindig ugyanolyan pózban vannak.
A mogyoró tökéletes. Az almafát is szeretik, ha nem permetezett. Ezen kívül jó még pl. a bodza, az rossz ízű,de nem mérgező, nem nagyon rágcsálják. Kökény, fűz, tölgy, nyár, galagonya. Bármi, ami nem mérgező
7/8 anonim válasza:
A diófa mérgező!!!!!
Én mogyoró és fűzfaágat használok
8/8 A kérdező kommentje:
oké! most én is tettem be fűzfát!
2011. dec. 18. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!