Van 4 papagajom.2 asszem fiu es 2 lany. A ket fiu ugy vettem eszre h verekednek ez baj? Vagy ez termeszetes? Mit csinalljak?
Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 16:31
1/8 anonim válasza:
Tedd külön kalitkába a párokat!!!!!!!!!!!!!
2 pár papagájt soha nem szabad együtt tartani mert az egyik pár lesz a domináns és mint nálad is bántja a másik párt.
2/8 A kérdező kommentje:
de nmt tm melyikek a parok
elobb vettem egy fiut aztan egy lany majd kaptam egy lanyt majd egy fiut es nmt m melyik melyikkel par
2011. dec. 4. 16:45
3/8 anonim válasza:
A párok általában egymás mellett pihennek, vakargatják,etetik egymást.
4/8 A kérdező kommentje:
jajj nm tm .honan lehet tudni hogy egy papagaj fiu vagy lany?
mert az egyik eteti a fiut is de udvarol is akkor most fiu vagy lany??
2011. dec. 4. 18:38
5/8 anonim válasza:
Tegyél fel róluk pár viszonylag közeli képet.
6/8 anonim válasza:
hullámos papagáj vagy milyen papagáj?
7/8 anonim válasza:
Tulajdonképpen ez természetes a dominánsság kiharcolása. Csak az a probléma, hogy a vesztes nem tud elszállni, mert kalitkában van.
8/8 anonim válasza:
Állatokat azért tartasz mert szereted őket, ha bántják egymást, akkor szedd szét őket, mert megis ölhetik egymást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!