SOS! A madaramat kiengedtem a szobába röpködni viszont amikor vissza mentem láttam hogy a kutyám szájában van és össze vissza rázta szegényt! Nagyon rosszul van szegény. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
SOS! A madaramat kiengedtem a szobába röpködni viszont amikor vissza mentem láttam hogy a kutyám szájában van és össze vissza rázta szegényt! kivettem a szájából és beraktam a ketrecébe és csak áll a sarokban. nagyon rosszul van szegény.Mit tegyek?2011. okt. 29. 16:21
11/25 A kérdező kommentje:
le esett a madaram repülés közben ez mit jelent???
2011. okt. 29. 18:13
12/25 anonim válasza:
Jézusom. Ez komoly? Amúgy hogy gondoltad hogy kiengeded? Ha úgy látod jól van akkor tök jó, de miért nem lehet hagyni hogy kiheverje??? Valószínűleg az hogy leesett nem azt jelenti hogy minden rendben van. Szegény kismadár
13/25 anonim válasza:
A szüleidet kellene a legjobban megcsapkodni. Hogy engedhetik egy kisgyereknek, hogy egy beteg madárral azt tegye, amit ő jónak lát. Annak a szegény állatnak az lenne a legjobb, ha elaltatnák.
14/25 anonim válasza:
Ezt a kis állatkínzó palántát is bele kellene tenni a kutyája szájába.
15/25 A kérdező kommentje:
az állatorvos megint kijött hozzánk és azt mondta hogy teljesen jól van csak egy kis gyógyszert kell szedni! a kutyust meg oda ajándékozom az egyik barátunknak!
2011. okt. 29. 21:17
17/25 anonim válasza:
Ez kamu. Muszáj, hogy az legyen. Szegény kutya. Azért ajándékozod oda valakinek, mert te képtelen vagy a felelős állattartásra. Mondjuk lehet, hogy jobb is lesz neki máshol.
19/25 anonim válasza:
Hány állatodat tetted márt tönkre?Ha nekem meg hal az egyik madaram vagy szegény kínlodik nekem bár hogy fáj de az ő érdekeit kell nézni !Chhh! Ez márt fáj
20/25 anonim válasza:
Szia! Sokkos állapot. Imádkozz, valószínű túléli. Nem szabad felelőtlennek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!