HELP Helo. Nem rég vettem egy barátpapagáj-t még kicsi 2hónap körüli, és nagyon nagyot harap ha fel akarom venni HOGY SZOKTASSAM LE RÓLA?
http://www.youtube.com/watch?v=LbXHrqqEIp4
angol tudás előny, de sztem anélkül is érthető... bár az én madaram már szelíd volt, mikor hozzám került, így személyes tapasztalatom nincs ez ügyben.
a ketreces dolog igy is ittvan, akkor a kekszet is bevezetem:D
köszi mind2-őtöknek:)
Először is nyisd ki a kalitkát , és a kalikába a legtávolabb rakd a kezed , ezt sokszor gyakorold vele . 2 nap után 5-10 centivel rakd közelebb a kezed (a kalitkában) és igy tovább . De ha elmész a kalitka mellett és medilyed , elkezdi verdesni a szárnyát, akkor azt gyakorold vele ,amennyire csak tudsz a leglassabban menjél el mellette .
Kérlek értékeld a válaszom !!!
köszi kaptál zöld kezet.:D
De ha azzal nincs baj, a kalitkából nagyon szépen kijön rááll a kezemra és kijön nem repül el meg semmi ott marad a kezemen jön velem... csak ha valahonnan le akarom venni, de már kezd leszokni róla.:)
Szerintem még új voltam neki 1hét alatt nem volt az igazi már második hete van nálam már nem csip:D
de köszönöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!