Mennyibe kerül és meddig él egy barátpapagáj?
Figyelt kérdés
Továbbá azt szeretném kérdezni, hogy mennyivel másak az igényeik a hullámostól, kivéve azt, hogy nagyobb kalitka kell! Saját tapasztalatokat, tanácsokat is írjatok! Köszönöm! :)2011. szept. 6. 12:49
1/5 anonim válasza:
Sajnos a mi barátainkról nem derült ki, hogy mennyit élnek, mert kirágták magukat a röptetőből.
A csőrüknél csak a hangjuk erősebb, lakásban való tartásra semmiképp sem ajánlanám őket. Inkább kertes házba való. Ahol nincs jelzőkutya, a kapu mellé szokták építeni a röptetőt, mert ha idegent látnak, ordítnak, mint a veszekedettek.
De nekem nagyon aranyosak ezzel együtt, sőt épp ezért, újra szeretnénk venni, én sem tudom viszont, mennyi az aktuális áruk.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Remélem még írnak! :)
2011. szept. 6. 13:25
3/5 anonim válasza:
én most vettem 15.000 volt...;)
4/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2011. szept. 23. 19:42
5/5 viroook válasza:
Minekünk van 2 hát ..... egészen nagyon idegesítő jah és nem érik meg a pénzüket mert kártékonyak meg hangosak.
By:egy barát papagáj tartó lánya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!