Találtam egy papagájt!?
Sziasztok már lassan 5 napja hogy találtam egy papagájt pecázás közben, szegényke nagyon gyámoltalan és nem fél senkitől, így hát megfogtam és hazahoztam nehogy eledel legyen belőle! A kérdésem az hogy ha nem kalitkában, hanem szabadon a szobámban tartanám az gond lenne? Mert 1 az hogy nem tudok neki nagy ketrecet biztosítani 2 nekem jobban teccik ha itt ül mellettem a gépnél, a gond csak az hogy sajnos mindenhová kakil, mit tegyek ki neki hogy ne kakiljon, általában ha én nem foglalkozok vele játszani szoktam neki papagájcsicsergést a gépen és elég rendesen válaszolni szokott rá.
UI: Kecskepapagáj :)
Több dolog miatt se lenne szerencsés a szobában tartani.
Éjjel előfordul hogy megijednek valamitől vagy megcsúsznak és ilyenkor a kalitkában is össze-vissza repkednek/ugrálnak amíg valaki villanyt nem kapcsol és meg nem nyugtatja őket. A szobában nagy erővel nekirepülne mindennek ijedtében így nagyon könnyen szerezhetne egy halálos sérülést.
Nem tudod teljesen madárbiztossá tenni a szobát. Ne tudja rágni a kábelek, ne tudja lerágni a festet dolgokról a festéket, ne tudja megrágni a szekrényeket, ne tudjon semmit a csőrébe venni ami fémből készült, ne tudjon semmibe és sehová beszorulni,beesni,ne tudjon az ajtó tetejére/ajtófélfára felrepülni,rágni és még sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!