Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Talált tojást ki lehet keltetni?

Talált tojást ki lehet keltetni?

Figyelt kérdés
A reggel a szomszéd ablakában ült egy hullámos papagáj,megfogni őt nem sikerült,de a tojást haza hoztam és be tettem az én nimfa páromhoz. Van rá esély hogy kikeltik?
2009. ápr. 24. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Elképzelhető, de hogy nevelik fel a kicsit?
2009. ápr. 24. 13:16
 2/6 A kérdező kommentje:
miért?
2009. ápr. 24. 13:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, hogy kikeltik, és akkor fel is nevelik a sajátjaikkal együtt, én már hallottam ilyenről. Viszont figyeld őket, ha esetleg kikeltik, és nem etetnék, készíts be lágyeleséget fiókaneveléshez (lehet kapni), és te neveld fel. Nem túl nagy a méretkülönbség a nimfa és hullámos fióka között egy bizonyos korig, úgyhogy ha kikeltik, nem szokott gond lenni a neveléssel ilyen esetben.
2009. ápr. 26. 10:08
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi szépen! Csak az a gond hogy a tojást nem fogadták el, a tojó fel akarta törni!ki vettem, most meleg helyen tartom, azon gondolkodtam hogy vajon miután kikelt nem fogadhatják-e be!?az én páromnak még nincsen tojásuk,elég veszekedőssek!

már utánna néztem a kézzel nevelésnek,meg ami ehhez tartozik!

2009. ápr. 26. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Te nem fogod tudni kikelteni attól, hogy meleg helyen van, megfelelő hő és páratartalom szükséges, amit vagy madarak vagy egy keltető tudnak biztosítani. Ha ők nem fogadják el, akkor abból nem lesz semmi, ha nem szerzel (vagy készítesz) keltetőt.
2009. ápr. 26. 12:44
 6/6 A kérdező kommentje:
aha értem! Köszi,nagyon reménykedem hogy van rá esélyem...
2009. ápr. 26. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!