A papagájaimnak milyen játékokat csináljak?
:)
hát van egy csomó:D
nimfa(pár)hullámos (pár)1 hullámos ,2 énekes pár külön kalitkába,1 pár rozella, és egy pár pennant
Én kenderzsinegből szoktam nekik mindenfélét csinálni. Nem tudom mekkora kalitkád van, de az enyém elég tágas, úgyhogy ilyeneket gyártottam bele ilyenből: fonott híd (egyensúlyjátéknak kitűnő, ha nem feszesre kötöd ki), egy fonott "pókháló-szerűség" (ezt úgy képzeld el, mint a játszótereken a kötélből készült mászóháló, csak nagy réseket hagytam, hogy átférjen-forogjon rajta a madár, de ez csak a hullámosoknak tetszett), illetve egy 2-3 centi vastagságú köteget csomóztam össze, és lógattam be a kalit kb középtájáig, az alján bojttal, azt cibálja a nimfa is:)
Egy festetlen, natúr bőrdarabot átlyuggattam, és kötöztem rá ilyen zsinegen natúr fagyöngyöket (bármilyen hobbiboltban árulják karkötő-alapanyagnak), ezek lógtak, de már leszedálták.
Kaliton kívül két kókuszgolyó van kifúrva, és fellógatva egy virágtartóra, abban imádnak "bújkálni".
De a legkedvencebb játékuk mégiscsak a hinta, és a frissen vágott fűzfaág levelestől, aminek a leveleit lehet tépni, és rágni.
De a legkedvencebb játékaik sajnos
köszi az ötleteket!
az enyimek is füzfaágról szeretik tépegetni a leveleket:)
Most olvastam csak, hogy egy értelmetlen utolsó mondat is bekerült a kommentembe..bocsi, nem tudom, hogy került oda:)
Remélem, találtál valami ötletként használhatót. Ha készítettél valamit, és bevált, megírnád majd? Szeretek ilyenekkel bíbelődni, és hátha adsz majd valami jó ihletet. Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!