Mi?? főtt tojás? Neeeeeeemmmmmmm!!!!!!!!! Nem szabad!!!!
2011. aug. 16. 21:29
2/11 anonim válasza:
a tojássárgától megfullad..a fehérjét állítólag eheti de a milyenk rá se néz ..de ismerősöm az ad nekik de csak fehérjét
2011. aug. 16. 21:31
3/11 anonim válasza:
De lehet adni nekik...
20-30 percig kell főzni, és 1 tojás 4 napra elég nekik, tehát 4 felé oszd el!
Késsel vakdosd szét kis darabokra, vagy villával nyomdosd szét! Fehérjét sárgáját egyben! Nekem szeretik, és nem fulladtak meg... -.-"
De azért tudom emberi tapasztalatból is, hogy a sárgája fullaszt! Ezért a sárgájából ne az egészet add nekik, csak egy keveset! Így nem fulladhatnak meg! :)
2011. aug. 17. 08:04
4/11 anonim válasza:
Utolsónál a pont. Lehet nekik adni, egyben a sárgáját és a fehérjét, arányában több fehérjével. Én szoktam betenni nekik fehérjét szétnyomás nélkül is, lecsipkedik a szélét, de ezt papagája válogatja.
2011. aug. 17. 08:19
5/11 anonim válasza:
Esetleg keverd össze kis reszelt répával, az nedves, kellemesebb úgy fogyasztani.
2011. aug. 17. 08:29
6/11 anonim válasza:
Igen, azt kifelejtettem... Répát én is reszelek bele! :)
2011. aug. 17. 08:39
7/11 anonim válasza:
Nem lehet hanem kell nekik adni tojást 1-2 hetente. 30 percig kell főzni. Ha kapnak akkor csak egyszer kapjanak tehát ne minden nap vagy 4 napig ahogy előttem írták. Főzöl egy tojást majd letörsz belőle egy kis darabot amit odaadsz nekik a többit pedig megeszed te(1-2 hetente adj nekik). Ha lehet kint add nekik oda mert ha lepotyog a kalitka aljába akkor onnan is ki kell szednek minden darabot nehogy megegyék romlottan.
2011. aug. 17. 17:42
8/11 anonim válasza:
Tuti kell adni!!!
Enyémek se akarták enni, ezért lereszeltem, majd magkeverékkel kevertem. Úgy odavannak érte. Néha répát is reszelek mellé, azért mégjobban odavannak.
Ha reszelve van, apróra,majd maggal keverve, tuti nem fullad meg. Nálam 4 papagáj eszi, és semmi bajuk.
2011. aug. 18. 15:15
9/11 anonim válasza:
Az első két válasz adó nem tud semmit a madarászkodásról és persze hülyeséget beszélnek a többiek jól mondják h lehet adni nekik és reszelt sárgarépával nagyon szeretik az enyémek...
2011. aug. 26. 23:44
10/11 Boda Szoszi válasza:
Akkor 30 percig kell főzni és kb. a negyedét kell adni nekik hetente/kéthetente?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!