Szerintetek tenyészthetünk kalitkában 1pár hullámos papagájt?
Persze hobbiból , utána pedig a kicsiket eladnám a kisállat vásáron .
A KALITKA : A TETEJÉTŐL AZ ALJÁIG :42 CENTIMÉTER
A HOSSZA :39 CENTIMÉTER
A SZÉLESSÉGE :24 CENTIMÉTER .
DE A KALITKA TETEJE OLYAN MINT EGY CSALÁDI HÁZÉ .
/ :A BAL OLDALA ILYEN . A JOBB MEG BALRA DŐL .
de én akkor is fogok és kész !!!!!
Mi van, anyuci nem vesz neked Conzerv cipőt, vagy mi?! Kis hülye.
Mert szerinted azon a kis lyukon majd át tudnak repülni??? Figyi, már eléggé leégetted itt magad, ne mondd tovább a hülyeségeidet, jó?
Amúgy azt hiszem, kettőnk közt itt te vagy a barom... Én csak simán bunkó vagyok.
Nem érted meg, hogy attól még nem lesz nagyobb terük, hogy a 25 centihez csatolsz egy 5 centis lyukon át még nagyjából ennyit, de ahogy írtad, kisebbet?? Tenyésztéshez röpde kell, de legalábbis óriáskalitka, keltetőláda, magas szintű vitaminpótlás, mivel a tojócsatornába beszorult lágyhéjú tojások miatt el fog pusztulni a tojó. Tegyük fel, ki is kelnek a kispapagájok. Tudod, mire van szükségük? Hogy kell gondoznod őket? Mit adj, h megerősödjenek? És a szülőknek?
Naugye. Hiszti helyett gondolkoznál felelősségteljesebben, és nem egy kis lyukba akarnál letojatni egy szerencsétlen kis madárpárt.
Én, aki nem akarok tenyészteni, csak szeretni őket a lehető legjobban, egy kb 70*60*100-as kalitban tartom őket, persze csak esténként, mivel reggeltől estig szabadon közlekedhetnek a szobában. Te meg tenyésztenél egy 25*30-as kalitban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!