Mikor erősödik meg a kispapagájom lába?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy kb 25-30 napos hullámospapagáj fiókám. már egész nagy, kinőtek a tollai meg kezd egy picikét szinesedni is, de olyan kis szerencsétlenül áll a lába. nem tudjátok mikor tanul meg járni? meg már a tojó megint lerakott egy tojást. ez baj? na de ez nem olyan fontos csak az hogy baj h még nem tud járni?2011. aug. 13. 16:24
1/4 anonim válasza:
Hát ha tényleg valami baj van a lábával akkor az már nem fog helyrejönni. Olyan mintha széjjel lenne csúszva terpeszbe?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen valami olyasmi.
2011. aug. 15. 09:43
3/4 anonim válasza:
Akkor szokott előfordulni ha a szülők kikotorják alóla a forgácsot vagy nem volt elég forgács alapból. Nem tud megkapaszkodni és szétcsúszik a lába. Sajnos ezen akkor már nem fogsz tudni segíteni. Ismerőseim földhöz szokták vágni az ilyen fiókákat. Nekem szerencsére még nem volt ilyen, mert nem tudnám megtenni. Annyit próbálkozhatsz, hogy csonterősítőt adsz neki vagy megkérdezel állatorvost, vagy valakit aki megnézni is megtudja, mert lehet nem olyan súlyos, mint ahogy én láttatlanba gondolom.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát van alatta elég forgács mert tettem én alá. csak ugye a tojó meg a másik azok kihordták az oduból mert nem fogadták el. de mostmár nem hordják kifelé. meg a kicsi is ma kifelé akart jönni csak nem nagyon tudott. még várok vele 1-2 hetet és ha nem javul akk akk megpróbálom kézből etetni vagy valami de ha végkép nem javul meg akk ne szenvedjen szegény h nem tud fel sem állni.
2011. aug. 15. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!