Miért nem énekel már a kanárim?
Figyelt kérdés
Fél éve van meg, fiatal, és eddig nagyon boldog volt, rengeteget énekelt, és velünk is barátságos. Mindene megvan: kétféle prémium mag, vitaminrúd, naponta gyümölcs, fürdővíz, ivóvíz, és pucoljuk is. Kétnaponta röptetve is van. Mégis, egy hete kb mintha megkukult volna. Én egy hétig nem voltam itthon, a párom volt vele, de őt is ismeri, és volt már hasonló. Ha próbálkozik is az énekléssel, elég rekedtesen jön ki a torkán, és hamar abba is hagyja. Más változás nincs vele, ugyanúgy nem fél, eszik rendesen, nem tűnik búskomornak, csak nem énekel. Kérlek, segítsetek, mert aggódom érte!2009. ápr. 13. 10:53
1/3 anonim válasza:
Lehet megfázott, huzatot kapott, vagy egyszerűen, itt a tavasz és szerelmes lenne, ha volna párja:) talán egy társ jól jönne neki;)de a mostani díszmadár magazinban van egy nagyon jó cikk a kanárikról, hogy miért megy el a kedvük a dalolástól. Ajánlom olvasd el;)
2/3 anonim válasza:
azis lehet hogy megfájdult a torka, vagy a hangszálai, ebbe nem vok biztos hogy ilyen lehetséges, de hallotam egy ilyen fajta megállapítást is, hogy a kanáriknál ez előfordul, és akkor amíg nem gyógyul meg nem dalolnak, vagy csak ritkán, ez nem tart sokáig, max 2 hét, nem lesz semmi baja hidd el, de ebbe a torokfájós hangszálas dologba én se vagyok teljesen biztos,
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, nem akarlak megijeszteni de nekem az elég drága mulatság volt. Kapott többféle antibiotikumot,némelyiktől javult, volt amelyik semmit sem használt de meggyógyítani egyik sem tudta. (Ez olyan 5000 Ftomba került.) Aztán vettek mintát a torkából, és kiderült hogy valami penészgomba van benne (mintavétel 4500 Ft), kapott rá célzott kezelést és meggyógyult. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!