Miben pusztulhatott el a kanárim?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre, hogy mind a három kanárim a kalitka alján alszik. Ma délután pedig a szegény tojó meghalt. :( ...és fogalmam nincs, hogy miért, mert amikor kiszedtem a kalitkából, akkor nem találtam rajta semmi sérülést, vagy semmi gyanúsat, és az kizárt, hogy nem elég nagy a kalitka, mert éppen 1 hónapja vettünk nekik egy 3x akkora kalitkát.2011. júl. 14. 15:33
1/14 anonim válasza:
Van nekik árnyék? Van elég vizük? (Tudom, hogy alapvető dolgok, de ilyen melegben kézenfekvőnek tűnt, hogy megkérdezzem.) Lehet valami betegség is, de akkor azt az állatorvos tudná szerintem kideríteni.
3/14 anonim válasza:
Milyen illetlenség ez? Szegény madara elpusztult, te meg viccelődsz... Gondolom neked sem volt még madarad.
4/14 anonim válasza:
Könnyen lehet, hogy a meleg volt a gond, nekünk kb.30 kanárink van, tenyésztjük őket, árnyékos helyen vannak, friss vizet kapnak minden nap, kis(!!!) gyümölcsöt, nehogy hasmenésük legyen ami ugye plusz vízveszteség szegényeknek.
De a legjobb lenne elvinni állatorvoshoz a döglött madarat, nehogy a többi is elkapja. Ha meg szeretnél másikat, írj privit. :-)
5/14 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat! Amúgy van elég árnyék a madaraknak, és azt elfelejtettem mondani, hogy mielõtt meghalt volna a madaram, ment egész nappal meg éjjel a klíma. Na meg most a másik kettõ kanárim majdnem egész nap alszik, és fel van borzolva a tolluk..
2011. júl. 15. 10:40
6/14 A kérdező kommentje:
Mi is szoktunk nekik almát meg uborkát adni. Ja és milyen kanáriaitok vannak?
2011. júl. 15. 10:46
7/14 anonim válasza:
A borzolt toll nem a legjobb jel, betegek lehetnek. A klíma meg szintén nem a legjobb ezeknek a madaraknak. Almát adj inkább nekik amúgy, sok vizet, és ha tudsz, vegyél fürdőedényt nekik, nagyon szeretnek pancsolni.
Sárga, narancs és fehér kanárijaink vannak.
8/14 anonim válasza:
előző vagyok, szóval uborka nem kell, elég az alma, vékony szeletek.
9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! van fürdõedényük nagyon szeretnek fürdeni. Amm van oldalatok, amin meglehet nézni a kanárikat?
2011. júl. 15. 11:31
10/14 A kérdező kommentje:
és milyen betegségük lehet a madaraknak? (a halott madaramat eltemettem)
2011. júl. 15. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!