Milyen papagájom legyen? (lent)
Figyelt kérdés
első papagájom lenne..:) nemfontos hogy tudjon beszélni..m1 milyen.. vagyis nemértek nagyon hozzá hogy melyikajó de még utánaolvasok.:D
és am igaz hogy párban kéne tartani h nelegyen magányos az üres házba amikor nemvagyunk itthon?
2011. júl. 31. 19:47
1/7 anonim válasza:
Szia!
Ha tanítani szeretnéd, akkor inkább egyedüli fiút válaszz, de ha nem, akkor kettő papagájt, egy fiút és egy lányt! Tanításhoz nimfa és hullámos papagáj, esetleg ara, de tanítás nélkülinek hullámost ajánlom.
2/7 anonim válasza:
Kezdetnek egy hullámos jó. De szerintem egy nimfa sokkal jobb. Nagyobb okosabb és aranyosabb. Őt meg is taníthatod beszélni, de csak akkor ha, hím és egyedül van. És ha a nimfát választasz szerintem Lutinót vegyél, mert szebbek. Nézd [link] Ja és mindenképpen fiatalt vegyél, mert akkor még meg tudod szelidíteni.
3/7 A kérdező kommentje:
hát..szerintetek milyen legyen ha délelőttől kb délután 3ig suliba vagyok meg zenekar stb.. és csak utána tudnék foglalkozni vele..? akkor vegyek 2őt?
2011. aug. 1. 10:14
4/7 anonim válasza:
Legyen sok fából készült játéka(lehet 1-2 műanyag is de tükröt,csengőt,műpapagájt ne adj neki) és egyéb elfoglaltsága(pl.fűzfaág) és akkor nem fog unatkozni amíg iskolába vagy. Esetleg bekapcsolva hagyhatsz egy rádiót is(halkra állítva) hogy ne érezze magát egyedül.
5/7 anonim válasza:
Párban kell tartani minden papagájt! Ők még nem különböznek a vad madaraktól, nincsenek háziasítva!
SZüksége van a párra. Nemhogy ki shelyne tartod, pedig repülnie kéne, még a "csapatot" is megvonod tőle?
6/7 anonim válasza:
Nekem 2 nimfám volt és mikor suliban voltam ki voltak engedve a szobámba. A kalitka ajtaja nyitva volt, tehát mindig bementek enni,inni, ha akartak. Már teljesen önállóak voltak.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.:) akkor majd még megdumálom itthon h kettő..:D énsemakarom hogy rosszul érezze itt magát ..:S
2011. aug. 2. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!