A galamb ehető?
Figyelt kérdés
Mármint a városi galamb.2011. júl. 26. 20:14
11/14 anonim válasza:
sok panelproli...
életében nem látott még galambot, csak az erkélyen meg a téren, de ő okos...
ha galambot akarsz enni, vegyél az expresszen, főzd meg levesnek. nagyon finom. jobb, mint a csirke, csak sokan undorodnak tőle, főleg a városi panelszörnyek, mert "ők nem eszik meg, ami az erkélyre sz@rik..."
12/14 anonim válasza:
Én tartok galambokat nagyon finom a leves, a paprikás, szoval minden belőle, én imádom. Étteremben is van ott viszont elég drága, és nem akármiért.
13/14 NanoBattery válasza:
Finom és egészséges, a galamb a tetőn él és a földön a magvakat és kenyérmorzsákat takarítják fel utánunk, tulajdonképpen még hasznos is, mert ha nem lenne galamb és (VERÉB), akkor ehetnénk a hangyákkal. :(
Ők az utca (por)szívói. :)
Aki meg mást mond, az egye csak a csótányt.
14/14 anonim válasza:
Nem szabad, mert megkesmeredsz :D amúgy nyugodtan meg lehet enni, apám vadász, és sokszor lő balkáni gerlét, (az a szürke, amit ti galambnak hivtok, végülis az is) és tervezem hogy én is tartok majd galambot ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!