Milyen bagoly lehet ez? Kép lent
Tgnap elütöttük szegényt először azthittem macskabagoly de utánna néztem és inkább az üregi bagolyra hasonlít de nincs róla infó hogy ez a faj él magyarországon!
Mennyire sérült meg? Nem lehet, hogy csak sokkot kapott és este már el is tudna repülni? Élőt ne adj, mert elszalad, inkább vágd össze neki a nyers fagyasztottat).
Egyébként próbáld megkeresni az MME-t! Tudnak segíteni.
Netudna elrepülni!
A szernya felső része teljesen eltört!
Oké köszi a választ,utánna nézek!
Itt van a NP-as link, amelyiknek a területén vagy, azoknak szóljál. Kimegy a természetvédelmi őr érte.
Ésha értesítem őket akkor ki tundak jönni érte?Mert nekem most nincs rá lehetőségem hogy én vigyem be!
Egyébként békés megyei vagyok és a körös maros nemzeti parhoz vagyok a legközelebb!Velük kell felvenni a kapcsolatot vagy a hortobágyi madárkórházzal?
A linken az áll hogy hétvégén nincs ügyfélfogadás szóval várnom kell holnapig!:S
Addig megpróbálom megetetni meg emgitatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!