Milyen bagoly lehet ez? Kép lent
Figyelt kérdés
Tgnap elütöttük szegényt először azthittem macskabagoly de utánna néztem és inkább az üregi bagolyra hasonlít de nincs róla infó hogy ez a faj él magyarországon!
2011. júl. 17. 13:47
1/28 anonim válasza:
A kuvikra is hasonlít. Nézd meg google-ban...szerintem az lesz az.
2/28 anonim válasza:
A hazai fajok képeit elnézve, talán a karvalybagolyra vagy a törpekuvikra hasonlít a legjobban.
5/28 anonim válasza:
Első vagyok: kuvikról nézz képet. Egyértelműen az, szerintem...a karvalybagoly kizárt.
6/28 anonim válasza:
Kuvik. Védett madár, se befogni, se zavarni nem szabad. Nagyobb bogarak is eszik, pl. rengeteg cserebogarat. Pusztítja az egereket, pockokat.
7/28 anonim válasza:
Vidd el holnap az állatorvoshoz, ha van a közelben állatkert vagy vadaspark, akkor oda. Egyébként az összevágott, friss nyers húst, de a kukacokat is megeszi és vizzel is itatni kellene.
8/28 A kérdező kommentje:
Nem állt szándékomban megtartani,csak legközelebb egy hét múlva tudom bevinni egy vadasparkba,mivel vidéken lakom és addig valamivel etetnem is kéne!
Köszönöm a válaszokat mindjárt megnézem a képeket amiket küldtetek!Énis google-n kerestem és nekem az üregi bagolyra hasonlított a legjobban!
2011. júl. 17. 14:29
9/28 A kérdező kommentje:
Nincs gyűrű a lábán!
2011. júl. 17. 14:31
10/28 A kérdező kommentje:
Ha egeret adok neki hogy célszerű élve odaadni neki hogy ő fogj meg vagy jó a fagyasztott amit állatkereskedésben veszek?
2011. júl. 17. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!