Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Találtam egy kis madár fiókát?!

Találtam egy kis madár fiókát?!

Figyelt kérdés
Nem tudom milyen fajta lehet talán fekete rigó fióka de nem olyan pici már...eltört szerintem mind a két lába az egyik biztosan és sérült a szárnya is de az nem annyira vészes mert tudja használni de lábra nem tud állni!Most egy dobozva tartom kitömtem ruhadarabokkal hogy jó puha legyen tettem neki oda vizet meg pár rovart!Nem tudom mit csináljak nagyon aggódok érte nem akarom még szabadon engedni míg egy kicsit jobban nem lesz de félek h elpusztul mert nem akar enni,inni se!Mit csináljak???
2011. júl. 16. 00:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
edd meg ;)
2011. júl. 16. 04:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Egy idő után kirepülnek a kisrigók a fészekből, de még ekkor is az anyjuk segítségére van szükségük. Ilyenkor még elég esetlenek, viszont már tudnak maguktól ugrálni, meg ilyenek. Egyébként, nem kell "megrágnod" a kaját. =D Viszont adj neki földigilisztát, azt nagyon szereti. És mindenek előtt; keress fel egy állatorvost vagy olyan menhelyet, ahol foglalkoznak ilyen állatokkal is. (Sejtésem szerint ilyen a Noé Állatotthon is.) Esetleg egy állatkertet, bár ott nem gyakran fogadják az ilyen madarakat. Azt nem tudom, hogy az MME foglalkozik-e egy kisrigóval, de esetleg azt is megpróbálhatod, hogy nekik mutatod meg a madarat.
2011. júl. 16. 06:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Vidd el az állatkertbe, egyszer mi is találtuk egy fiókát, szívesen fogadták, megvizsgálták, meggyógyították.
2011. júl. 16. 07:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Vidd állatorvoshoz. Amúgy a rigófiókák a földön vannak, ott bújnak el, és az annyuk jár le hozzájuk etetni. Nem tudod őket fészekben nevelni emiatt. Az avarban, a földön bújkálnak... ha más nem, akkor hívd fel a telefonkönyvből az első állatorvost, ő biztos többet tud majd mondani. Meg okosabbat is. :)
2011. júl. 16. 08:13
 15/15 anonim ***** válasza:
Én múlt hónapban találtamegy kisverebet felneveltem és 3 hétre rá nem nagon tudta mozgatni a lábát és a szárnyá (bal)... és a nagypapám ért a madarakhoz, és ő mondta h ez egy betegség ami ellen oltani szoktak, nem is tehettem vona érte már semmit...:/ sajnos el is pusztult. Kisberéb volt.
2011. júl. 16. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!