A hullámos papagájom atkás?
Tollászkodik. És normális. De olyan jó lenne egy olyan világban élni, ahol az ember csak akkor vesz állatot, ha utánaolvas a szokásainak, táplálkozásának, és a nevelésének, és tudja, mit kell vele tenni, legalább alapszinten.
Mielőtt a válaszadók lehurrognak, a kérdező már tett fel erről a papagájról kérdést.
Vegyél atkaölő korongot és tedd be,Rodex a neve.Három havonta cserélem!
A kalitkát takard le este egy fehér ronggyal,és ha reggel pici piros pöttyöket látsz rajta,akkor atkás valószínűleg,de akkor vidd el orvoshoz!
Amúgy nem lehet,hogy toll váltás lesz???
Nálunk most ez van,minden tiszta pehelytoll....
Énis aggódva kezdtem. De azóta belejöttem, régebbiek bizti emlékeznek a hülye kérdéseimre... nekem volt a 2 papagájom, ahol a lányból fiu lett. Azota a két buzuló fiuhoz vettem 2 csajt... és nincs már csend a lakásban: de a feleségemmel, ha otthon vagyunk sokat nézzük őket olyan aranyosak.
A miénkek napi minimum 4x totál-generál tollrendezést tartanak: megjegyzem: a szárny tollakat egyenként végighúzzák a csőrükön (mintha csipkednék) ... tuti atkára gyanakodtam: dokihoz is vittem őket, és ott kaptam egy jo magyartázatot: ők is szépítkeznek. Ha tépásznák a tollaikat akkor lenne csak gond, de a meleg miatt az se lenne meglepő.
Nálunk még egymást is bogarásszák amikor csak érik, és ha épp nem vitatkoznak :)
Nagyon aranyos jószágok...
Ja és a tollcsere miatt napi 2x kell porszívózzak... nem is értem hol fér el rajtuk annyi toll.
Ajánlom: takard le, és ha nem lesz pici piros pöttyös, akkor csodált hogy milyen szépen tollászkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!