Finnyas a hullamos papagajom! Mit tegyek?
Fiatalabb felnott,him, kb 3 hete van meg.Tettem a csore ala tojast ,repat ,uborkat ,paradicsomot ,meg egy csomo mindennel is probalkoztam mar ,de hozza se nyul :(!!!
Csak megokat ,fuvet es leveleket eszik ,de aztan azokbol eszik boven .Hogyan szoktassam ra kulonfele etelekre ???
Az uborkát az enyéim nem szeretik, még ha beteszem és otthagyom, akkor sem nyúlnak hozzá.
Szerintem tedd be neki a tálkájába: mindent apróra reszelj le neki, előbb-utóbb hozzá fog nyúlni. Nálam így már a répát megeszik simán, ha reszelve van. Az almát kézből is eszik meg a salátát. Ha nem nyúl hozzá így sem, hogy ott van neki a tálkába, akkor olyat is megpróbálhatsz hogy belekeversz a magkeverékébe ezekből! De mindenképp adj neki változatos gyümiket/zöldségeket, előbb-utóbb megszereti.
hat hiaba teszem a ketrecebe mert le se szarja :((
de azert koszonom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!