Hogy adhatom hullámos papagájomnak a homokot?
Figyelt kérdés
Heti hányszor adhatok neki és bele lehet keverni a magokhoz vagy külön tálba adjam neki?2009. márc. 17. 14:54
1/9 anonim válasza:
A kalitka aljára, légyszíves. Kajájába vagy külön tálkába NE, felejtsd el. A kalitka aljára, én teszek alá egy papírt is, hogy könnyebb legyen takarítani, oda végzi a dolgát, és az emésztéséhez amennyi kell, annyit fölcsipeget, és kész, nem kell külön még ezen felül.
2/9 anonim válasza:
Kalitka aljához, vagy külön tálkába.
3/9 anonim válasza:
Kalitka aljára csak akkor tedd,ha ürülékfelfogásra akarod használni! Nekem olyan kalitkám van,aminek az alsó rácsa és a tálca között van 5-6 cm üres hely,így homokot szórni alulra "csipegetésre" teljesen feleslges.Ha neked egyben van a rács meg a tálca,vagy nincs is egyáltalán alsó rácsa,akkor egy edénybe tedd,de lehetőleg olyan helyre,ahonnan nem tud belepiszkítani! A mageleséghez keverni nem célszerű,és nyugodtan legyen benn neki folyamatosan!Ha elfogyott,kiszórta,belekoszolt (nagyon) akkor cseréld ki.
4/9 anonim válasza:
Hát, nem tudom, kik értenek itt jobban a madártartáshoz, de természetes élőhelyükön sincs különválasztva nekik, és én se választom külön, és minden madaram egészséges, a 7 éves hullámos is, és a másfél hónapos nimfa gyerekek is.
5/9 anonim válasza:
egyértelmű, hogy a kalitka aljára kell szórni!
6/9 A kérdező kommentje:
De én nem alomnak akarom neki adni,ez nem is jó alomnak mert ez csak egy kis zacskó ami CSAK etetésre van....értsétek már meg.Alomnak van külöm másik homok.
2009. márc. 21. 06:37
7/9 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok:mint ahogy írtam,tedd egy kis tálkába,de olyan helyre,ahonnan nem tud belepiszkítani.Természetesen mindenhogy meg fogja találni a módját,hogy "belecsináljon",de mégsem kakit fog enni egy kis homokkal,mint ahogyan azt azok a madarak eszik,akiknek az alomból kell felcsipegetni.
8/9 anonim válasza:
A magkeverékhez teszek mindig, a tetejére szórva, miután kifújtam a magból a héjat. Ide teszem a tört tojáshéjat is.
9/9 anonim válasza:
A ketrece aljára rakj egy újságpapírt, ara szórd a homokot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!