Egész pontosan milyen fajta lehet a törpepapagájom? (kép lent)
Az állatkereskedésben nem tudták megmondani,és már kissé zavar,hogy azt sem tudom milyen fajta törpepapagájom van.
Bocsi a rossz minőségért. Igazából a csőre nem narancssárga mint ahogyan a képen látszik,inkább halvány rózsaszínes.A színe a valóságban élénkebb,világosabb,és nem annyira feltűnően sötét a szárnya,mint ahogyan a képen látszódik. A feje valamivel kisebb a testénél,bár a képen elég nagynak tűnik,és inkább szögletes a formája(tehát hím).Kb 5-6 hónapos lehet.
Előre is köszönöm!
Hmm rendben,majd megpróbálom lefényképezni apukám gépével,csak sosem hajlandó odaadni.Nem baj,akkor max sunyiban.Igaz,a te állításod is valószínű.Én nem nagyon tudom eldönteni.
Utolsó:Vannak bent neki ágak is,de sajnos csak azt az egy műanyagot hajlandó használni.Ki is akartam venni neki,de ahhoz még először szerzek több faágat,én is már úgy vagyok vele,hogy rossz nézni ahogy azon a műanyag ülőkén csücsül...
Na,még is csak sikerült a telefonommal csinálni 2 jó képet;
A szárnya alatt látszódik a hasának egy kicsike része.Az egész hasa olyan színű.+A 2 szárnya végénél a farktollának egy egész nagy része lila színű,a legalja pedig kék.
Csak a csőre színe nem stimmel a képen,ami egyébként tökéletesen úgy néz ki,mint ezé a papagájé;
Viszont a Fischernek rengeteg színváltozata létezik a tudatos tenyésztésnek köszönhetően,nem feltétlenül jellemzi a zöld alapszín,narancssárga fej stb...
Példa gyanánt itt van egy kép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!