Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Egész pontosan milyen fajta...

Egész pontosan milyen fajta lehet a törpepapagájom? (kép lent)

Figyelt kérdés

Az állatkereskedésben nem tudták megmondani,és már kissé zavar,hogy azt sem tudom milyen fajta törpepapagájom van.

[link]

Bocsi a rossz minőségért. Igazából a csőre nem narancssárga mint ahogyan a képen látszik,inkább halvány rózsaszínes.A színe a valóságban élénkebb,világosabb,és nem annyira feltűnően sötét a szárnya,mint ahogyan a képen látszódik. A feje valamivel kisebb a testénél,bár a képen elég nagynak tűnik,és inkább szögletes a formája(tehát hím).Kb 5-6 hónapos lehet.

Előre is köszönöm!

2011. máj. 22. 18:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem valami jó a kép úgyhogy nem tudom rendesen megnézni. Ha tudsz felrakni jobb képet amin látszik, hogy pontosan milyen kék a teste akkor pontosabban meg lehetne mondani. Aúgy így első rámézésre talán egy violet színű álarcos törpepapagáj és nem fischer.
2011. máj. 22. 19:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Az ülőrudakat cseréld ki különböző vastagságú nem permetezett gyümölcsfaágakra vagy fűzfaágakra mert a műanyag egyáltalán nem tesz jót a lábának.
2011. máj. 22. 19:53
 13/22 A kérdező kommentje:

Hmm rendben,majd megpróbálom lefényképezni apukám gépével,csak sosem hajlandó odaadni.Nem baj,akkor max sunyiban.Igaz,a te állításod is valószínű.Én nem nagyon tudom eldönteni.

Utolsó:Vannak bent neki ágak is,de sajnos csak azt az egy műanyagot hajlandó használni.Ki is akartam venni neki,de ahhoz még először szerzek több faágat,én is már úgy vagyok vele,hogy rossz nézni ahogy azon a műanyag ülőkén csücsül...

2011. máj. 22. 20:06
 14/22 A kérdező kommentje:

Na,még is csak sikerült a telefonommal csinálni 2 jó képet;

[link]

A szárnya alatt látszódik a hasának egy kicsike része.Az egész hasa olyan színű.+A 2 szárnya végénél a farktollának egy egész nagy része lila színű,a legalja pedig kék.

[link]

Csak a csőre színe nem stimmel a képen,ami egyébként tökéletesen úgy néz ki,mint ezé a papagájé;

[link]

2011. máj. 22. 20:21
 15/22 A kérdező kommentje:
Remélem nem baj,de csak profilból tudok róla képet készíteni,még nem bízik bennem,eléggé távolságtartó.
2011. máj. 22. 20:24
 16/22 anonim ***** válasza:
ez egy álarcos törpe
2011. máj. 23. 04:28
 17/22 anonim ***** válasza:
Az vagyok aki az új képet kérte. Ez egy álarcos törpe.
2011. máj. 23. 04:34
 18/22 ricsissj válasza:
Igen, ez tényleg egy álarcos törpepapagáj, hisz onnan kapta a nevét, hogy a feje fekete, míg a fischer törpepapagájnak narancssárgás, barackszínú.
2011. máj. 23. 20:11
 19/22 ricsissj válasza:
ű*
2011. máj. 23. 20:12
 20/22 A kérdező kommentje:

Viszont a Fischernek rengeteg színváltozata létezik a tudatos tenyésztésnek köszönhetően,nem feltétlenül jellemzi a zöld alapszín,narancssárga fej stb...

Példa gyanánt itt van egy kép:

[link]

2011. máj. 23. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!