A madaraknak csak a földimogyoró árthat? Más fajta mogyorót adhatok nekik?
Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 11:22
1/4 anonim válasza:
ki mondta hogy árt nekik a földimogyoró??Hiszen árulják is mint madár eledel..(én is adok nekik) egyedül a sózott,pirított földimogyoró nem jó nekik...
2/4 A kérdező kommentje:
A földimogyoró gyakran Aspergillus gombával fertőzött(nem látni a mogyorókon hogy melyik fertőzött) és ha megeszik a szobában tartott papagájok(a kint tartottaknak nem árt) a fertőzött szemeket akkor aszpergillózist kapnak amit ha nem kezdenek el kezelni időben(nehéz észrevenni) akkor halálos.
2011. nov. 5. 11:45
3/4 A kérdező kommentje:
Ja és attól hogy árulják mint madáreledel és (sajnos) sok magkeverékben is van még egyáltalán nem kéne adni a madaraknak.
2011. nov. 5. 11:47
4/4 anonim válasza:
első vagyok..
Mivel nem írtad hogy papagájokról van szó,így feltételeztem hogy kinti madarakról beszélsz..(talán így kellett volna feltenni a kérdést:
A papagájoknak csak a földimogyoró árthat? Más fajta mogyorót adhatok nekik?"
Én kinti madarakat etetek,és azok megeszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!