Kész katasztrófa, mi csinálhatta ezt a csirkékkel? :O
Figyelt kérdés
Fényes nappal eltűnt 30-ból 11 csirkénk, a maradéknak meg mind ki volt szívva a vére, ott feküdt az összes vérbe fagyva. Melyik állat csinál ilyet NAPPAL? Kérlek titeket, hogy a vámpír, babinéni, szilvás buktát mert azt szeretem válaszoktól kíméljetek. Ez nagyon nagy kiesés!!! :O2011. máj. 19. 19:29
11/19 anonim válasza:
Szüleim szomszédjában,nagyon sokáig egy idős bácsi lakott.Annyira el volt hanyagolva a háza az udvara,hogy,a nyestek,patkányok nála laktak.Az idős bácsika meghalt,a házát eldózerolták építettek helyébe másikat,a patkányok elmenekültek,de a nyestek a szüleim házának rag aljába költöztek be.Addig amig a szomszédban laktak,addig évről-évre a csirkék és kacsák vérét kiszívták,nagyon sok kárt tettek.Aztán mikor átköltöztek a rag aljába,onnantól kezdve soha nem bántották sem a csirkéket sem a kacsákat.Egy idős nénike szerint azért,mert azok az állatok,baromfiak,amik az ő területén belül vannak,azt nem bántja és más állatnak sem hagyja bántani,mint pl.görény,patkány,nyest...Hmm..hogy mi az igazság alapja,kitudja..De több mint 10 éve nem volt vérengzés...
12/19 anonim válasza:
Vagy nyest vagy görény. Azt mondjuk nem hiszem, hogy ki szívta volna a vérüket, max. elharapta torkukat és elvéreztek.
Érdemes lenne kihelyezni élvefogó csapdát valahova a csirkék közelébe, azzal el lehet kapni. Különböző ultrahangos riasztókkal meg spray-kkel ne is próbálkozz, pénzkidobás.
14/19 anonim válasza:
Előttem szolónak igaza van!Ezt a cspdát állítsd fel és megfogja a patkányt,stb.
15/19 Ujszi válasza:
nem a görény szívja a csirkék vérét? amúgymeg énis jártam így..körülbelül 45-50 japán tyúkom volt..naponta fogytak..és tűnt a tojás is a padlásról..kértem kölcsönbe egy infraledes éjjellátó mozgásérzékelős kamerát..tettem fel egy húsdarabot a padlásra..másnap a felvétel engemis meglepett..egy róka..a majdnem 2.5 méter magas padláson??!! hihetetlen,de igaz..akit érdekel,jelezze e-mailba,és küldök videót
17/19 anonim válasza:
A nyestek nyúlban is kárt tehetnek? kb. 10 centis rés van a ketrecén.
19/19 anonim válasza:
Simán kárt tesznek nyúlban is. Azt a 10 centit gyorsan redukáld le 0-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!