Milyen kb. lóriméretű papagájokat ajánlanátok nekünk?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a lórik, de úgy tudom elég nehéz a tartásuk. A méretük viszont pont megfelelne nekünk, kisebb madarat nem feltétlen szeretnénk, de azt akarjuk, hogy jól érezze magát nálunk, fel szeretnénk készülni minden téren. Csak a fajtát nem tudtuk eldönteni.:)2011. máj. 13. 11:16
1/2 anonim válasza:
Hát igen kicsit macerásabb a tartásuk, mint az elterjedt fajoknak. Egyébként méretre melyik lórira gondolsz? Testsúlyban és hosszban is eléggé "nagy" eltérések vannak a fajok között. Van ami csak 20 cm körüli és van ami 35 mondjuk. Egyébként ami kb ilyen méret és elterjedt. Kecskepapagáj, nimfapapagáj, Pyrrhura fajok. Meg persze sok egyéb faj.
2/2 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, nem gondoltam bele, hogy pontatlan vagyok. Szivárványos lórikra gondoltam. Köszönöm a választ!
2011. máj. 14. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!