Meg fognak barátkozni 3-asban a hullámos papagájaim?
2 már összeszokott: Csipi és Csőri: mindkettő lány. Tegnap hoztak egy hullámost, azt hitték a miénk szökött el és nem találták a gazdit, így befogadtuk, mert ha elengedték volna a szabadban, az egyenlő egy halálos ítélettel a számára.
Csőrike nem bántja az újoncot (Csiripnek neveztem el), tehát inkább barátkozós, szerintem jól kifognak jönni. Viszont Csipi egyfolytában üldözi és csipkedi őt. :( Nem tudom mi lesz ennek a vége. Csirip szerintem még fiatal papagáj lehet, mert kisebb tőlük és még nem látni egyértelműen fiú-e vagy lány (lánynak saccolom). Szerintem olyan 3 hónapos lehet. Csőri olyan 1 éves lehet, Csipike pedig olyan 2 éves lesz nemsokára.
Mi lesz ennek a vége? Ugye nem lesz baj és megbarátkoznak?
Lenne egy kérdésem:
Szerintetek megkockáztassam, hogy nyitva hagyom a kalitka ajtaját? Hogy ha kedvük támad kirepülhessenek a szobába? Nem lesz baj? Mert eddig csak a Csipi az, aki nem fél tőlem, a másik kettő még nem igazán szelíd...ha hagyom őket szabadon a lakásban, akkor érdeklődni fognak irántam, megszelídülhetnek így hamarabb??
De csak akkor ha otthon vagy!
Ha nem,akkor ne,csak ha Te is tudsz néha rájuk nézni!!
Persze, csak akkor nyitom ki a kalitka ajtót, ha bent vagyok a szobában és már nem megyek ki.
Csipi már majdnem a fejemre mászott. :)
Puszikat adott a számra és orromra, igazgatta a hajamat és még meg is akart etetni...:)
Akkor gratulálok....
Megbarátkoznak,csak türelem és idő kell!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!