Meg fognak barátkozni 3-asban a hullámos papagájaim?
2 már összeszokott: Csipi és Csőri: mindkettő lány. Tegnap hoztak egy hullámost, azt hitték a miénk szökött el és nem találták a gazdit, így befogadtuk, mert ha elengedték volna a szabadban, az egyenlő egy halálos ítélettel a számára.
Csőrike nem bántja az újoncot (Csiripnek neveztem el), tehát inkább barátkozós, szerintem jól kifognak jönni. Viszont Csipi egyfolytában üldözi és csipkedi őt. :( Nem tudom mi lesz ennek a vége. Csirip szerintem még fiatal papagáj lehet, mert kisebb tőlük és még nem látni egyértelműen fiú-e vagy lány (lánynak saccolom). Szerintem olyan 3 hónapos lehet. Csőri olyan 1 éves lehet, Csipike pedig olyan 2 éves lesz nemsokára.
Mi lesz ennek a vége? Ugye nem lesz baj és megbarátkoznak?
Tapasztalataim alapján úgy max másfél hónap alatt lerendezik a hierarchiát, és megnyugszanak. Volt már ilyenem nekem is, az újonc többnyire jóbarát lett a végén, de volt már olyan is,hogy a régebbi piszkálódó papagáj később sem szerette meg. De külön nem kellett tennem őket, kerülték egymás társaságát, nem aludtak egymás mellett és nem ettek egyszerre egy tálból, ennyi volt a következmény.
OFF: örülök, hogy van még ember, aki befogadja az elveszett madárkát:) Feldobta a napom:)
Nyugi,meg fognak barátkozni!!
Társas lények!!
Na ma már jobb a helyzet. :)
És Csirip is megszólalt végre, kezd oldódni a feszültség. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!