Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Ő az én nimfa papagájom....

Ő az én nimfa papagájom. Szerintetek Tojó, vagy hím? Lehetőleg szakértők! (kép lennt. )

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 4. 11:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
arra értette, hogy még mi se láttunk ilyet, hogy a papagáj a séróját igazgatja a tükörben :D de mindegy :)
2011. máj. 6. 19:06
 12/18 A kérdező kommentje:

kedves 05-09:34.

ha nem tudsz emberi módon viselkedni elhagyhatod az oldalt, mert rád nem voltam kíváncsi. jah és amugy azt hiszed hogy csak neked van nimfád?: DDD az a baj hogy 3 éves, és sose volt vele gond -.- :DDDD

2011. máj. 7. 18:39
 13/18 A kérdező kommentje:
06- 19:06 legalább mi nem vagyunk fogyik :DDD érdekes. akik eddig válaszoltak mind értették, akkor ő miért nem?:OOO
2011. máj. 7. 18:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Már én is akartam írni hogy vedd ki tőle a tükröt de ha tényleg csak arra kell neki hogy nézegesse magát akkor nála hagyhatod. Viszont ha azt látod hogy bólogat vagy máshogy udvarol a tükörképének vagy eteti akkor egyből vedd ki.
2011. máj. 7. 20:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja és van a kalitkában olyan fa ülőrúd amit csak félig vagy még addig se tud átfogni hogy kopjanak a karmai? Mert a képen kicsit nagynak tűnnek.
2011. máj. 7. 20:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Miért? Baj is van vele? Csak a nemét kérdezted.
2011. máj. 8. 09:23
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem nagy neki. pont hogy átéri ahogy kell.. nem vagyok nyomorék.. kötekedni tudtok.
2011. máj. 13. 16:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Olyan fa ülőrúdjai legyenek amit félig tud csak átfogni de azért vastagabb is legyen hogy tornázzon a lába mert ha át tudja fogni a lábával akkor nem ér hozzá a karma ezért túlnő neki.

Én nem kötekedni akarok/akartam a válaszaimmal hanem segíteni neked és ezáltal boldogabbá tenni a nimfád.

2011. máj. 13. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!