Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Milyen madarad van?

Milyen madarad van?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 11:39
1 2 3 4 5 6
 31/55 Beus35 ***** válasza:

Hullámost nem szereted??

Vagy mellé akarod még?

2011. máj. 2. 18:25
 32/55 anonim ***** válasza:
Én ajánlom neked a kanárikat! :) Még,ha csak 1et tartasz a hangja miatt is! :) Ha veszel,mindenképp csak fiút vegyél,mert csak az énekel,de gyönyörűen! :)
2011. máj. 2. 18:51
 33/55 A kérdező kommentje:
szeretem a hullámosokat nagyon, csak kanárit is szerettem volna, de mindig valami közbe jött.. most, hogy mondjátok elgondolkozok a kanárin (is) :D
2011. máj. 2. 19:00
 34/55 anonim ***** válasza:
Naa,örülök neki! :) Bár,ha szaporítani akarod,az kissé nehézkes,én is most szenvedek velük,de viszont eddig minden rendben megy! :)
2011. máj. 2. 22:57
 35/55 anonim ***** válasza:

Sosem értettem, hogy az embereket, miért érdekelnek ilyen dolgok...

Van madaram, 4 papagáj (külömbözö fajtájuak)

2011. máj. 12. 09:45
 36/55 A kérdező kommentje:
sosem értettem az olyan embereket akik beledöglenének, ha a kérdésre normálisan kéne válaszolniuk
2011. máj. 12. 15:35
 37/55 anonim ***** válasza:

De, hát komolyan, milyen unalmas életed lehet, ha ez szórakoztat, hogy milyen madara van az embereknek?

Az egy értelmes kérdés, hogy: Madarat akarók venni, adjatok kérlek tanácsot.

De ez...

2011. máj. 13. 15:47
 38/55 A kérdező kommentje:

értelmes az a szó, hogy "akarók" ???

nem unalmas az életem, csak gondoltam megkérdezem az embereket (nem a félkegyelműeket mint te), hogy ki milyen madarat tart. Hogyha ekkora nyomorék vagy, hogy itt a neten kötözködsz nem lehet túl nagy szavad az életben add csak ki itt a stresszt ha ettől boldogabb vagy és ne találj ki hülyeségeket mondtam, ne írj ha csökött agyú vagy (és pedig az vagy:)

2011. máj. 13. 16:01
 39/55 anonim ***** válasza:

"nem unalmas az életem, csak gondoltam megkérdezem az embereket, hogy ki milyen madarat tart."

És az miért jó neked?

2011. máj. 13. 20:42
 40/55 A kérdező kommentje:
azért mert szeretem a madarakat és érdekel, hogy a többi madár barát mit tart. Boldog vagy fogyikám?
2011. máj. 13. 22:29
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!