Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hullámos papagáj simogatás -...

Hullámos papagáj simogatás - Mit jelent az, ha mikor "olyan kedve van", kicsit mintha megcsipegetné az ujjam, de nem erősen, csak óvatosan?

Figyelt kérdés
Gondoltam arra, hogy zavarja és ezért csinálja, viszont láttam olyan videót, ahol a madár láthatóan szelíd volt, szóra rárepült a gazda kezére, majd valami hasonlót csinált, csak gyorsabban, gondolom akkor már csak nem azért, mert gondja van vele. Két hete van itt, már eszik a kezemből. Általábabn a hasát engedi óvatosan simogatni(közben néha előfordul, amit fent írtam), a fejét be szokta húzni.
2011. ápr. 20. 20:49
1 2
 11/12 Beus35 ***** válasza:
Tedd másik helyre a kölest!!
2011. ápr. 25. 19:43
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de már pár napja látom, hogy időnként eszegeti! :) (ideje is volt laza két hét után :D)
2011. ápr. 28. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!