Milyen madár lehetett?
Figyelt kérdés
A minap láttam egy kismadarat, szürke volt a fején fekete folt mint egy kis sapka, kb veréb méret volt, vagy még kisebb. Nagyon aranyos volt, de nem tudom mi lehetett, eddig nem láttam még ilyet.2011. ápr. 19. 09:20
1/16 anonim válasza:
Hát ez alapján még veréb is lehetett.
3/16 A kérdező kommentje:
Tuti nem veréb azt fel ismerem
A másik kettő sem, hasonlít de nem. Szabályos körbe volt a fején a folt, és egyszínű szürke volt.
2011. ápr. 19. 10:37
4/16 anonim válasza:
5/16 A kérdező kommentje:
Sajnos ezek sem. A feje búbja fekete, mintha sapkában lenne. Sajnos nem tudom jobban leírni.
Formára kicsit pintyféle talán.
2011. ápr. 19. 17:30
6/16 anonim válasza:
Hát akkor tippelek még egyet: hím csíz? [link]
Bár ő közel sem teljesen szürke, de sapkája van.
Egyébként hol láttad? Városban, erdőben? Dunántúlon, Alföldön? Hátha ez is segít.
7/16 A kérdező kommentje:
Ez sem az :(
Rábaközben, faluszéli focipálya mellett. Egy kupac faág közé röppent be és ott élezte a csőrét, vagy mit csinált.
2011. ápr. 19. 19:54
8/16 anonim válasza:
Én is tippelek egyet.
Királyka: [link]
9/16 anonim válasza:
10/16 anonim válasza:
Én olyat találtam hogy Parus Palustris
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!